Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

«Homus Mitropoulus»..

mitropoulos_27042015.jpg
 Δριμεία επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Αλέξης Μητρόπουλος, μία μέρα αφ' ότου τέθηκε οριστικά εκτός των ψηφοδελτίων του κόμματος. [efsyn]
Μιλώντας το πρωί στον ΒήμαFM, ο τέως αντιπρόεδρος της Βουλής κάλεσε τους πολίτες να απορρίψουν με την ψήφο τους τα..
τέσσερα μνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και Ποτάμι) και είτε να επιλέξουν να απέχουν από τις κάλπες είτε να στηρίξουν το ΚΚΕ, που παραμένει συνεπές στην αντιμνημονιακή γραμμή του.

Υποστήριξε, επίσης, ότι το «κόψιμό» του από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ δεν οφείλεται στην υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία ενεπλάκη το όνομά του αλλά στην κριτική που άσκησε στην ηγεσία του κόμματος, ότι «πήγαμε σαν πρόβατα επί σφαγή» στη διαπραγμάτευση και ότι η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου ήταν «επαίσχυντη».

Epikairo: Ο Αλέξης Μητρόπουλος είναι ένα συγκεκριμένο είδους ανθρώπου, το οποίο ευδοκιμεί εν αφθονία στην πολιτική σκηνή του τόπου. Έκανε καριέρα στο αντιμνημόνιο, έγινε τηλεοπτική φίρμα χάρη στον Γιώργο Αυτιά και τους συναδέλφους του και αφού τα έκανε όλα αυτά, απαίτησε από τους έλληνες πολίτες να του δώσουν αυτό που πιστεύει ότι του αναλογεί, την πρώτη θέση στην μαρκίζα, χωρίς βέβαια να έχει ποτέ κανενός είδους ηθικού ή ιδεολογικού ενδοιασμού, συνοδευόμενη πάντα από μια "γλιτσερή" ευπρέπεια, γλύψιμο κοινώς, πάνω στο οποίο πόνταρε ότι θα επιτύχει την κοινωνική καταξίωση.

Και αφού λόγω της Ζωής απέκτησε και κάποια σοβαροφάνεια από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής, ήλθε η ιστορία με την συμπερίληψη ή μη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, για να μας υπενθυμίσει το πολιτικό ποιόν του, το οποίο βέβαια μια χαρά καπηλεύονταν οι πρώην του σύντροφοι για να παίρνουν ψήφους. Πάντως αν ο Μητρόπουλος δώσει γραμμή για ψήφο στο ΚΚΕ, όπως έχει κάνει παλαιότερα και ο Μανώλης Γλέζος, βλέπουμε να δημιουργείται μια νέα τάση στο κομμουνιστικό κίνημα, το "ΚΚΕ Μ-Γ" (Μητρόπουλος-Γλέζος), τώρα ειδικά που το ΚΚΕ Μ-Λ και το Μ-Λ τα βρήκαν και κατεβάζουν κοινό ψηφοδέλτιο..
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου