Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Μπράβο καλωσήλθατε..#Βούλτεψη

voultepsi_12062014.jpg
 Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμο «Στο Κόκκινο», η κ.Βούλτεψη τόνισε ότι «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξανάνοιξε την ΕΡΤ», προσθέτοντας «η ΕΡΤ υπήρχε, απλά λεγόταν ΝΕΡΙΤ». [ethnos]

Σύνφωνα με την ίδια, αυτήν τη στιγμή δεν εφαρμόζεται...
ο νόμος Παππά στο νέο σχήμα, καθώς δεν έχουν επιστραφεί οι αποζημιώσεις και οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να πληρώνονται έναντι.
Σε ερώτηση εάν, τελικά, ήταν σωστό το κλείσιμο της ΕΡΤ, η κ. Βούλτεψη σημείωσε: «Η ΕΡΤ δεν έπρεπε να κλείσει έτσι, με τη μία, αλλά όταν συνεχίζονται οι απεργίες τα Σαββατοκύριακα, στην πέμπτη, στην έκτη απεργία, προειδοποιείς, "παιδιά θα σας κλείσω"».

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν προχώρησε η ΝΔ στον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, δήλωσε ότι αυτή η ιστορία είναι όλη «ένα παραμύθι» γιατί στην ουσία δεν υπάρχουν άδειες, καθώς το σήμα είναι ψηφιακό.

Epikairo: Το λέει η Βούλτεψη και καλά να κλέψει τη δόξα από τον ΣΥΡΙΖΑ, που προβάλλει το άνοιγμα της ΕΡΤ ως επιτυχία, ουσιαστικά επιβεβαιώνει έμμεσα το πόσο μπούρδα ήταν το κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση Σαμαρά, που όχι μόνο παρέδωσε τον κρατικό φορέα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έβαλε την χώρα σε μια αχρείαστη περιπέτεια, χωρίς μάλιστα να αλλάξει τίποτε το ουσιαστικό..
- See more at: http://www.epikairo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου