Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Εμφύλιος στα κανάλια μεταξύ πρώην συντρόφων: Διαλύσατε τον ΣΥΡΙΖΑ – Ρίξατε την κυβέρνηση της Αριστεράς

Εμφύλιος στα κανάλια μεταξύ πρώην συντρόφων: Διαλύσατε τον ΣΥΡΙΖΑ – Ρίξατε την κυβέρνηση της Αριστεράς
Ενα μικρό δείγμα του «εμφυλίου» που πρόκειται να ακολουθήσει την προεκλογική περίοδο μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Λαϊκής Ενότητας είχαμε το πρωί.....

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου που ανήκει στην χορεία των υποστηρικτών του Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε να πνέει μένεα κατά των στελεχών που αποχώρησαν για να ενταχθούν στο νεότευκτο κόμμα Λαφαζάνη. «Αριστεροί, έριξαν την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς» επαναλάμβανε διαρκώς στο Mega και την ώρα που στην τηλεφωνική γραμμή ήταν η μέχρι χθες συντρόφισσά της και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Σόφη Παπαδόγιαννη.
Η κα Παπαδόγιαννη που παραιτήθηκε την Παρασκευή από την Π.Γ. ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα μαζί με άλλα δύο στελέχη (Λεουτσάκος, Νταβανέλλος) για να ενταχθούν στη Λαϊκή Ενότητα, επέστρεψε τα πυρά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διασπάται, αλλά διαλύεται» είπε, σπεύδοντας να συμπληρώσει: «Αυτό γίνεται με ευθύνη του ίδιου του προέδρου και μιας μικρής ομάδας περί αυτόν». Τόνισε τέλος ότι το τελευταίο διάστημα όλα τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ στην ουσία έχουν καταργηθεί κι έχουν καταπατηθεί βάναυσα όλες οι αποφάσεις των οργάνων του κόμματος.


Πηγή:  | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου