Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Σε τελετή εξορκισμού του χρέους προχωράει η επιτροπή της Ζωής Κωνσταντοπούλου


Η τελετή «επονειδιστοποίησης» του χρέους, ολοκληρώνει τις τριήμερες εργασίες της προσωπικής επιτροπής της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Κλειστή πρόκειται να παραμείνει σήμερα η Βουλή, καθώς η Πρόεδρος και τα μέλη της επιτροπής της πρόκειται να προχωρήσουν, κεκλεισμένων των θυρών, σε ειδική τελετή εξαφάνισης του χρέους
Με τελετάρχη τον ειδικό σε θέματα χρέους κ. Ε. Τουσέν και πρωθιέρεια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα στη Βουλή η τελετή μετονομασίας του ελληνικού χρέους σε «Επονείδιστο» και «Απεχθές».
Με την τελετή αυτή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα καούν έγγραφα και θα...
διαβαστούν μυστικά ξόρκια (που μεταδίδονται από στόμα ειδικού σε αυτί ειδικού), πρόκειται να ολοκληρωθεί το πρώτο τριήμερο των εργασιών της επιτροπής.
Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία δήλωσε ικανοποιημένη από την πορεία των εργασιών της επιτροπής της, με τη νέα ονομασία του χρέους, δικαιώνεται μια παλλαϊκή απαίτηση και τηρείται η λαϊκή εντολή που της δόθηκε στις εκλογές της 25ης Φεβρουαρίου.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι κατά τη διάρκεια της τελετής θα διαβαστούν ειδικά ξόρκια και για τα 500 εκατομύρια της τελευταίας παραγγελίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ώστε να ενταχθούν και αυτά στο επονείδιστο χρέος της χώρας μας.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου