Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Το «ευχαριστώ» που οφείλει ο Αβραμόπουλος στον Τσίπρα..

tsipravramopoulos_06042015.jpg

 Η δημοσιοποίηση  του προγράμματος του πρωθυπουργού για τη σημερινή μέρα, αποκαλύπτει πως ο πρωθυπουργός θα δει τον επίτροπο -και παρολίγον Πρόεδρο της Δημοκρατίας- Δημήτρη Αβραμόπουλο. [iefimerida].......


Μετά τις γνωστές εξελίξεις, το θρίλερ ουσιαστικά που σχεδόν την ύστατη στιγμή παρά την έντονη φημολογία οδήγησε στην Προεδρία της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο αντί του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο Αλέξης Τσίπρας θα δει σήμερα στις 5 το απόγευμα τον επίτροπο της Ελλάδας. Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Βουλή όπου θα συνεδριάσει η ολομέλεια για την εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο.

Epikairo: Ενδιαφέρουσα συνάντηση, ειδικά από τη στιγμή που ο Τσίπρας "κρέμασε" τον Αβραμόπουλο για το αξίωμα του ΠτΔ, προτιμώντας τελικά τον Παυλόπουλο. Προτρέπουμε τον Επίτροπο να μην του κρατήσει μούτρα σήμερα, αλλά να του προσφέρει τριαντάφυλλα. Ο λόγος; Μα φυσικά επειδή από την εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο εξαιρέθηκε η περίοδος Καραμανλή, στην οποία ο Αβραμόπουλος, ως υπουργός Υγείας, φρόντισε να βάλει κι αυτός το χεράκι του για τη διόγκωση του ελλείμματος, λόγω της υπέρογκης αύξησης δαπανών στην υγεία, όπως είχαμε αναδείξει και σε παλαιότερο post ("Αβραμόπουλο προτείνειο Τσίπρας για ΠτΔ, δίνοντας συγχωροχάρτι στην κυβέρνηση Καραμανλή").

Επομένως ο Αβραμόπουλος του οφείλει ένα μεγάλο "ευχαριστώ"..
http://epikairo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου