Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ..ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Η Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο, που αποφάσισε η συγκυβέρνηση "κοινωνικής σωτηρίας" Τσίπρα-Καμμένου (ή μήπως Καμμένου-Τσίπρα) , φιλοδοξεί όπως δήλωσε ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, να "διερευνήσει τις αιτίες και τις ευθύνες της κρίσης" και όχι να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή.
Καλοδεχούμενη η Εξεταστική, έστω και..
ως υπεκφυγή απο την πραγματικότητα στην οποία αδυνατεί να προσαρμοστεί μέχρι στιγμής η κυβέρνηση και αρνείται να κυβερνήσει, με τετράστιες συνέπειες για τη χώρα.
Τι ειρωνεία όμως ένα "αριστερό" κόμμα με αναλυτική υποτίθεται σκέψη, να ταυτίζει τις αιτίες με τον τρόπο αντιμετώπισης, προκειμένου να αφήσει στο απυρόβλητο τη διακυβέρνηση Καραμανλή, την οποία καθημερινά επιβραβεύει με πολλούς τρόπους...
Και να περιμένουμε άραγε απο την κυβέρνηση (πάντως σίγουρα απο την επόμενη) να διερευνήσει και την ασφυξία που προκαλεί εδω και δύο μήνες στη χώρα , με πολύ βαθιές συνέπειες, η αέναη παλινδρόμηση μεταξύ μνημονίου-παράτασής του-και μετονομασίας του νέου που ήδη ετοιμάζεται...
ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ...

1 σχόλιο:

  1. Μια χαρα τους τα λεει ο κ.Πεταλωτης.Εγω θα συμπληρωνα κι εκεινη την παροιμια που λεει οτι καποιοι πηγαιναν για μαλλι και φυγαν κουρεμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή