Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ φορά ακροδεξιά προβιά και ετοιμάζει εξεταστική-ξέπλυμα για τον Καραμανλή

i42342342342342342344453435mages.jpeg

Σε τέσσερις περιόδους είναι η πρόθεση της κυβέρνησης να χωριστεί η εξεταστική επιτροπή για την υπαγωγή στο μνημόνιο. Οι τέσσερις περίοδοι στις οποίες θα χωρίζεται είναι κατά πληροφορίες οι εξής:......

Οκτώβριος 2009 – Μάιος 2010: Υπαγωγή στο μνημόνιο και Α' δανειακή σύμβαση
Μάιος 2010 – Νοέμβριος 2011: Β' δανειακή σύμβαση
Νοέμβριος 2011 – Μάιος 2012: Υλοποίηση PSI
Μάιος 2012 – Ιανουάριος 2015: Συνέχεια μνημονιακών κυβερνήσεων

Οι ως άνω περίοδοι αναφέρονται η πρώτη και η δεύτερη στην κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου, η τρίτη στην κυβέρνηση συνασπισμού Λουκά Παπαδήμου και η τέταρτη στην συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, με τη συμμετοχή της Δημοκρατικής Αριστεράς μέχρι τις 24 Ιουνίου 2013. Η πρόταση θα είναι «in rem», δηλαδή δε θα γίνεται ονομαστική αναφορά στους πρωταγωνιστές των ως άνω περιόδων, όμως αυτοί θα φωτογραφίζονται. Η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής θα έχει ως στόχο την απόδοση πολιτικών ευθυνών και θα υπογράφεται από σύσσωμη την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. [vouliwatch]

epikairo:   Xθες, ο Τσίπρας ανέφερε στη βουλή ότι παρέλαβε μία χώρα «όχι στο χείλος του γκρεμού αλλά βαθιά πεσμένη στον γκρεμό» επειδή παρέλαβε πλεόνασμα 0.3% και όχι 1.4% όπως είχε ανακοινώσει η ΝΔ, δηλαδή απόκλιση 1,1% σε πλεόνασμα.

Αντίστοιχα, ο Τσίπρας ζητά εξεταστική για τον προκάτοχό του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος παρέλαβε έλλειμμα 16% ενώ είχε ανακοινωθεί 6% από την κυβέρνηση Καραμανλή, μόλις 2 ημέρες πριν τις εκλογές του 2009 [στάλθηκαν ψεύτικα στοιχεία στην eurostat 02 Oct], δηλαδή απόκλιση 10% σε έλλειμμα!

Αν ο Τσίπρας θεωρεί ότι παρέλαβε καμμένη γη με πλεόνασμα, φανταστείτε πώς θα περιέγραφε την κατάσταση χρεοκοπίας που παρέλαβε ο Παπανδρέου. Εντούτοις, κόντρα στην κοινή λογική και με μοναδικό κριτήριο την πολιτική σκοπιμότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να κάνει την Ελλάδα ένα απέραντο δικαστήριο για να πείσει τους πολίτες ότι η λύση του μνημονίου δεν ήταν η μοναδική εκείνη την περίοδο για τη χώρα και να στιγματίσει την κυβέρνηση Παπανδρέου που έσωσε στην κυριολεξία τη χώρα από την άτακτη χρεοκοπία, ως αυτή που την κατέστρεψε, αποκρύπτοντας τον πραγματικό ένοχο.

Άραγε, πως βλέπουν αυτό τον πολιτικό παραλογισμό στο εξωτερικό; Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πρωινή δήλωση του Άνχελ Γκουρία. Ο «φίλος του Τσίπρα» ξετινάζει την εξεταστική-ξέπλυμα Καραμανλή πριν ακόμη αυτή ανακοινωθεί.

2015-03-31_7.18.09_.png


Τι ακριβώς συνέβη για όσους ακόμη δεν γνωρίζουν την αλήθεια; Αρκεί ένα βίντεο και μόνο με όλα τα στοιχεία και την απάτη των greek statistics της κυβέρνησης Καραμανλή:


Δυστυχώς, η αριστερά επιλέγει να κατασκευάσει ενόχους αντί να υπηρετήσει την αλήθεια, μία φασίζουσα πρακτική που χρησιμοποιούν μόνο ακροδεξιά καθεστώτα.

Αυτή η αριστερά με ακροδεξιά προβιά θα μας βρει απέναντι σε κάθε της βήμα. 
epikairo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου