Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Νέα μονταζιέρα με Πεταλωτή! Του βάζουν στο στόμα ότι ο ΓΑΠ πρότεινε Βενιζέλο για π/θ

2015-01-16_10.21.09.png

Είδα με έκπληξη τον παραπάνω τίτλο στο iefimerida! Εντάξει, γνωρίζουν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ την αγάπη του site του Ράπτη για τον Βενιζέλο και την εκ διαμέτρου αντίθετη «αγάπη» για τον Παπανδρέου. Όμως, ο παραπάνω τίτλος έχει αρχίσει να παίζει με ταχύτητα σε όλα τα sites:....

2015-01-16_10.05.55.png

Βλέποντας τη συνέντευξη, δεν διαπίστωσα ότι υπήρξε πουθενά το επίμαχο σημείο στο οποίο να κάνει αυτή τη διατύπωση ο Πεταλωτής. Εν αντιθέσει, τόνισε ότι είναι λάθος να απομονώνουν ονόματα και σε καμία περίπτωση δεν διατίθεται να μπει σε ονοματολογία. Μάλιστα, παρέπεμψε τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον ίδιο τον Βενιζέλο για το συμβάν και αναρωτήθηκε πως αν του έγινε αυτή η πρόταση, ποιος ο λόγος που την αρνήθηκε, υπονοώντας τα αυτονόητα!

Όσο για τον Παπανδρέου, αυτόν που πρότεινε δημόσια για μεταβατικό πρωθυπουργό ήταν τον Φίλιππο Πετσάλνικο, εξαιτίας του θεσμικού του ρόλου, αυτού του προέδρου της βουλής. Τον Βενιζέλο φημολογείται ότι τον πρότεινε για πρόεδρο της Αμερικής όμως δεν συνενούσε η CIA στο σχέδιο ανατροπής του Ομπάμα!
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου