Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Πλάκα σας κάνουμε βρε...

«Η πιο πατριωτική και αντιμνημονιακή στάση σήμερα, είναι να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να αποσυνδεθεί δηλαδή πλήρως η ...
προεδρική εκλογή από την πολιτική διαμάχη, να αποκλειστεί κάθε περίπτωση πρόωρων εκλογών και πολιτικής αστάθειας» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Το μήνυμα που πρέπει να πάρουν οι εταίροι και οι δανειστές μας, οι αγορές και οι επενδυτές, αυτήν τη στιγμή, είναι το μήνυμα της πολιτικής σταθερότητας. Αυτή είναι η πιο πατριωτική και αντιμνημονιακή στάση. Αν κάποιος δηλώνει αντιμνημονιακός, πρέπει να στείλει αυτό το μήνυμα αυτήν τη στιγμή, διότι αυτοί που πραγματικά δεν θέλουν να συνεχιστεί το μνημόνιο, είναι αυτοί οι οποίοι θα ψηφίσουν υπέρ της εκλογής Προέδρου», τόνισε η κ. Βούλτεψη και επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «τρέφεται από τα μνημόνια» και «στέλνει συνεχώς μηνύματα πολιτικής αστάθειας».

Το σχετικό ρεπορτάζ της Ημερησίας.

Κάθε φορά που διαβάζω μια τέτοια δήλωση από την πλευρά της κυβέρνησης, περιμένω να πεταχτεί κάποιος και να μας πει «πλάκα σας κάνουμε βρε, Πρωταπριλιά!». Αλλά δυστυχώς ποτέ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Δεν τα λέει για πλάκα όλα αυτά η Βούλτεψη. Μετά από 2 χρόνια που με το ζόρι παρίσταναν τους μνημονιακούς και τους μεταρρυθμιστές, στη Νέα Δημοκρατία επιστρέφουν στον εθνικά επικίνδυνο λαϊκισμό του αντιμνημονιακού αγώνα 2009-2011.
 parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου