Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Βενιζέλος light, αλλιώς Ανδρέας Λοβέρδος..

loverdos_27012014.jpg

Άκαιρη» χαρακτήρισε την παρέμβαση Παπανδρέου για διεξαγωγή συνεδρίου και εκλογή νέου προέδρου ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος. [tokarfi]........
«Αυτή η κίνηση μάς δημιουργεί ανησυχία, γιατί κάθε εσωτερική διένεξη και σύγκρουση, όσο πολιτική κι αν είναι, έχει αντίκτυπο στην κυβέρνηση», τόνισε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, προσθέτοντας ότι «κάθε εσωτερικός κραδασμός μεταφέρεται στην κυβέρνηση και τη χώρα».

«Έχουμε χρόνο να τα κάνουμε όλα αυτά μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Όσο και σπουδαίος και να είναι κάποιος, δεν είναι ώρα αυτή τη στιγμή να τίθενται τέτοια θέματα» συνέχισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Epikairo: Ως άκαιρη χαρακτηρίζει ο "γλυκύς" Λοβέρδος την παρέμβαση Παπανδρέου για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ; Αλήθεια, ποια πρόταση έχει καταθέσει ο Λοβέρδος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης; Ουδεμία. Πρώτα έκαμε την ΡΙΚΣΣΥ, μετά την Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα και απόκαμε με την επιστροφή του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και το βόλεμα των δικών του πρώτα στα ψηφοδέλτια της "Ελιάς" και τώρα στο συνέδριο-παρωδία της ΔΗΠΑΡ.

Από την πλευρά του ο Λοβέρδος ορθά ανησυχεί για το μέλλον της κυβέρνησης, γιατί είναι υπουργός της. Αλλά κάποια στιγμή ας μιλήσουμε πολιτικά και όχι με καλοπιάσματα και "γλυκά ματάκια", προκειμένου να είμαστε στον αφρό του υπουργικού θώκου. Πρέπει να μπει τέλος στην λογική ότι κατέχω τα αξιώματα για να κάνω πολιτική ή πρώτα να πάρω το οφίτσιο και μετά μιλάμε για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

Αλλά να επισημάνουμε και μια ρημάδα αντίφαση: Αφού λοιπόν κόπτονται για την διαπραγμάτευση με τη Τρόικα και την εκλογή ΠτΔ, γιατί δεν κάνει και η ΔΗΠΑΡ το δικό της συνέδριο ΜΕΤΑ και όχι πριν, παρά μόνο εγκαλούν τον Παπανδρέου που ζήτησε Συνέδριο ΠΑΣΟΚ;
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου