Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Δύο θέσεις έμειναν για Σαμαρά-Βενιζέλο για να γίνουν η πλέον αντιδημοφιλής κυβέρνηση του πλανήτη..

samarovenizelos_29042014.jpg

Στην 3η θέση των Κυβερνήσεων με την μικρότερη δημοφιλία παγκοσμίως βρίσκεται η Ελληνική Κυβέρνηση σύμφωνα με έρευνα του γνωστού Ινστιτούτου δημοσκοπήσεων Gallup, που αναδημοσιεύει η huffingtonpost. [theTOC]
Στην έρευνα παρουσιάζονται.....
οι δώδεκα κυβερνήσεις με τη μικρότερη δημοτικότητα στον πλανήτη.

Στην έρευνα παρουσιάζονται οι δώδεκα κυβερνήσεις με τη μικρότερη δημοτικότητα στον πλανήτη και είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες κυβερνήσεις με την μικρότερη δημοφιλία βρίσκονται στην Ευρώπη.

Το ινστιτούτο, το οποίο λειτουργεί περισσότερα από 40 γραφεία σε 27 χώρες, έχει έδρα στην Ουάσιγκτον, ενώ το ερευνητικό κέντρο του βρίσκεται στην Ομάχα και στην Νεμπράσκα. Ιδρύθηκε από τον Αμερικανό Georges Gallup.

Πρόσφατα είχε δημοσιεύσει έρευνα για λογαριασμό της πλατφόρμας «Debating Europe» σύμφωνα με την οποία το 51% των Ευρωπαίων εκτιμούσε ότι οι πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται από την αρχή της κρίσης απέτυχαν.

Στην έρευνα όλες οι χώρες που βρίσκονται στις 12 πρώτες θέσεις έχουν υψηλά έως πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας, με την Ελλάδα να έχει το υψηλότερο (27,3%), ενώ το ποσοστό των πολιτών που θεωρεί τις κυβερνήσεις αυτών των χωρών «διεφθαρμένες» είναι στην κυριολεξία συντριπτικό, με τη χώρα μας να έχει και εδώ την πρωτιά (91%) μαζί με την Κυβέρνηση της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Epikairo: Άντε καλέ, είναι δυνατόν κυβέρνηση με Πρωθυπουργό Σαμαρά και Αντιπρόεδρο Βενιζέλο να είναι αντιδημοφιλής; Όταν σκέφτεσαι όμως ότι ο μεν Σαμαράς είναι ο πλέον τυχοδιώκτης πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης και ο Βενιζέλος ο αντιδημοφιλέστερος Έλληνας πρόεδρος κόμματος μετά τον Μιχαλολιάκο, τότε θεωρείς αυτό το εύρημα απολύτως φυσιολογικό..
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου