Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Απίστευτα πράγματα στη Δόξα Δράμας!


Doxa

Τη Δευτέρα (18/8) στη Δόξα Δράμας έγινε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, υπό την καθοδήγηση του Ανέστη Τσελεμπή. Η πληροφόρηση που υπάρχει αναφέρει ότι μαζεύτηκαν παιδιά από την Κ20, ορισμένοι πιτσιρικάδες από την περσινή ομάδα και μερικοί νέοι από τα τοπικά. Ασφαλώς και δεν υπήρχε η παραμικρή οργάνωση σε τίποτα, με αποτέλεσμα έπειτα από μερικά λεπτά να ενημερωθούν άπαντες ότι δεν θα γίνει προπόνηση.........

Είναι σαφές ότι η Δόξα συνεχίζει να βαδίζει σε τεντωμένοι σχοινί. Ο Στέλιος Ζημηλιάγκος είναι φανερό ότι δεν μπορεί να τραβήξει το κουπί. Φέρεται, μάλιστα, να ενημερώθηκε ότι αν δεν δείξει στη διοικούσα επιτροπή το προσύμφωνο που υπέγραψε με τον μεγαλομέτοχο Θανάση Σάμιο, τότε μένει… εκτός και η ομάδα θα «τρέξει» στη Γ” Εθνική. Ιδιοκτήτης όμως είναι ο Σάμιος και αυτός είναι σε θέση να αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι.
Υπάρχουν άλλες πληροφορίες που αναφέρουν ότι άμεσος στόχος αγγλικής εταιρείας είναι να εμπλακεί στην ΠΑΕ, να την κατεβάσει κανονικά στη Β” Εθνική με προπονητή τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, ο οποίος φέρεται να υποστήριζε τη Δευτέρα (18/8) ότι όλα κυλούν ομαλά στο να πιάσει άμεσα δουλειά. Ότι έχει κλειστεί ήδη προπονητικό κέντρο αλλά και ποδοσφαιριστές. Ασφαλώς όλο αυτό μένει να φανεί στην πράξη, αφού γενικά στη Δόξα Δράμας από φήμες… άλλο τίποτα.

Γ. Κουδούνης: «Με… χίλια προς την καταστροφή»

Ο Γιώργος Κουδούνης δεν άφησε αναπάντητα τα όσα υποστήριξε ο Στέλιος Ζημηλιάγκος.
Ο νεαρός προπονητής με μια λιτή του ανακοίνωση τόνισε ότι εκείνο που προέχει είναι η σωτηρία της Δόξας και όχι η αντιπαράθεσή του με τον Στέλιο Ζημηλιάγκο. Όσο για τα όσα είπε ο τελευταίος, ότι την ομάδα την «τρέχει» με 1000, ο Καλαματιανός τόνισε: «Με «χίλια», αλλά δυστυχώς, φοβάμαι προς την καταστροφή!». Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντησή του:
«Η διάψευση των όσων ισχυρίζεται ο κ. Ζημηλιάγκος θα μου ήταν εύκολη, γιατί υπήρχαν και άλλοι παρόντες στη συζήτηση μας. Αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι το συμφέρον της ομάδας της Δόξας και όχι η προσωπική αντιπαράθεση μαζί του. Εγώ, είμαι γνωστός στο χώρο και ιδίως στη Δράμα για τη δουλεία μου, το χαρακτήρα μου και τη σοβαρότητα μου. Σε άλλους μένει να αποδείξουν το χαρακτήρα και τις ικανότητες τους. Τελικά θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα με τον κ. Ζημηλιάγκο. Ότι η Δόξα πάει με «χίλια», αλλά δυστυχώς, φοβάμαι προς την καταστροφή!
Κουδούνης Γεώργιος -Ένας απλός γυμναστής».

Κ. Τσιτσόπουλος: «Να μαζευτούμε, να πάμε στον Σάμιο»

Ο πρώην πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Κώστας Τσιτσόπουλος τοποθετήθηκε για τα όσα συμβαίνουν στη μακεδονική ΠΑΕ και πρότεινε να συγκροτηθεί επιτροπή παραγόντων που ενδιαφέρονται για την ομάδα και να ζητήσουν τις μετοχές από τον Θανάση Σάμιο.
«Η Δόξα πεθαίνει αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Τσιτσόπουλος στην «Άλφα Τηλεόραση Δράμας». Και πρόσθεσε: «Αυτό που συμβαίνει είναι πέρα από τα όρια. Σε μία εβδομάδα η ομάδα παίζει Κύπελλο και δεν έχει ένα δελτίο. Φτάσαμε στο παρά ένα. Βλέπω την ομάδα να παίζει τοπικό, ούτε στη Γ” Εθνική».
Ο Τσιτσόπουλος που εξαπέλυσε επίθεση κατά του Στέλιου Ζημηλιάγκου, ο οποίος έχει αναλάβει να «τρέξει» τη Δόξα, κατέθεσε τη δική του πρόταση, λέγοντας: «Να μαζευτούμε δέκα, είκοσι, πενήντα άνθρωποι και να πάμε στον κ. Σάμιο για να πάρουμε τις μετοχές. Να τον παρακαλέσουμε. Να πέσουμε στα πόδια του μόνο και μόνο για το καλό της ομάδας. Μήπως γίνει κάτι για να κρατήσουμε τη Δόξα στη Β” Εθνική. Εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο αλλά μπορώ να βοηθήσω με την εμπειρία μου».
dramagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου