Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ο Κατρούγκαλος νιώθει ακόμη αριστερός...

Τη γραμμή που ακολουθούν στη Βουλή τις τελευταίες ημέρες αλλά και σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, την δίνουν οι... αγκιτάτορες της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων ο εικονιζόμενος Γιώργος Κατρούγκαλος.

Αντί για...
την αναμενόμενη από πολλές πλευρές αυτοκριτική, στην πλειονότητά τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησαν και πάλι τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για το πακέτο μέτρων των 5,4 δισ.ευρώ, ενώ μετά... δακρύων και κλάδων προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι τα φορομπηχτικά μέτρα που επιβάλλουν είναι κοινωνικά δίκαια (ξεχνώντας προφανώς ότι οιέμμεσοι φόροι πλήττουν τα ασθενέστερα στρώματα της κοινωνίας).

Ένας πολιτικός της Αριστεράς όπως ο Γιώργος Κατρούγκαλος δεν θα μπορούσε λοιπόν να κάνει οτιδήποτε άλλο παρά να διαβάζει ένα βιβλίο για την Αριστερά. Ο υπουργός Εργασίας που έχει δηλώσει βαυκαλιζόμενος ότι είναι Αριστερός και έχει αποκηρύξει την ομάδα των... μεγαλοδικηγόρων στους οποίους ανήκει αυτοαναγορευόμενος ως «ταξικός αποστάτης» εικονίζεται να διαβάζει το βιβλίο του Ζακ Ζιλιάρ με τίτλο: «Οι Αριστερές της Γαλλίας»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου