Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Το Twitter... ξεσαλώνει με το «Αν πέσει ο Τσίπρας...»


Το Twitter... ξεσαλώνει με το «Αν πέσει ο Τσίπρας...»


Ο τίτλος του άρθρου που απέστειλε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σε στελέχη της προεδρικής φρουράς προκάλεσε δεκάδες χιουμοριστικά σχόλια

Σε πρώτο trend έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ώρες στο Twitter η φράση «Αν πέσει ο ...
Τσίπρας...», ο τίτλος του άρθρου που - όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα - απέστειλε την περασμένη Τετάρτη στα στελέχη της προεδρικής φρουράς η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στόχος του άρθρου αυτού ήταν να λειτουργήσει ως «καμπανάκι» σε όσους επιδεικνύουν διαχειριστική αδυναμία, δυσκολία να ανταποκριθούν στις ανάγκες της διακυβέρνησης, αλλά και σε εκείνους που εξακολουθούν να είναι ουσιαστικά στον... κόσμο τους.

Ουσιαστικά το άρθρο περιγράφει εικόνες από ένα ζοφερό, για τον ΣΥΡΙΖΑ, μέλλον, αφού αναφέρει τις επιπτώσεις ενδεχόμενης ήττας του κόμματος και απομάκρυνσης από την εξουσία. Δείχνει σαν να επιδιώκει να ξυπνήσει μνήμες από τα πέτρινα χρόνια της Αριστεράς και τον κίνδυνο επιστροφής στην άγονη γραμμή του πολιτικού σκηνικού, φέρνοντας το κάθε στέλεχος μπροστά σε μια τέτοια μελανή προοπτική και στην ανάγκη να αναλάβει τις ευθύνες του.

Φυσικά ο απειλητικός τίτλος του άρθρου δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος από τους χρήστες του Twitter, που τον αντιμετώπισαν ως πρόκληση και προσπάθησαν να... συμπληρώσουν τη φράση, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

«Αν πέσει ο Τσίπρας, θα τον σηκώσει ο Καμμένος που είναι κομάντο», γράφει ένας χρήστης ενώ ένας άλλος σημειώνει ότι, σε περίπτωση πτώσης του πρωθυπουργού, ο υπουργός Άμυνας «θα πάρει το ελικόπτερο σπίτι του».

«Αν πέσει ο Τσίπρας, η Λέσβος θα ξαναενωθεί με τη Μυτιλήνη», επισημαίνει ένα άλλο tweet, ενώ ένα άλλο σχολιάζει ότι τουλάχιστον θα τον «τιμήσει η ομοσπονδία γυμναστικής για τις κωλοτούμπες του».

Άλλοι ανησυχούν περισσότερο για τον νέο συνεργάτη του Τσίπρα σε περίπτωση που «πέσει» ο πρωθυπουργός: «Αν πέσει ο Τσίπρας ο Καρανίκας θα γίνει αμπιγιέζ της Μενεγάκη», γράφει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος προτείνει να «βάλουμε όλοι πλάτη για να γίνει πανελίστας στην Ελένη».

Δε λείπουν βέβαια και τα πιο καταστροφικά σενάρια, από χρήστες που εικάζουν ότι αν πέσει ο πρωθυπουργός, «το Hilton Διαβατών θα μετατραπεί αυτόματα σε Νταχάου Διαβατών», «θα μας κόψουν το νερό οι Γερμανοί» και «θα πρέπει να κολλήσουμε το μνημόνιο που έσκισε».

Ωστόσο ένας χρήστης διαβλέπει μέλλον για τον πρωθυπουργό στο... Hollywood μετά από την πολιτική του καριέρα, αφού η αρχή έγινε ήδη με τη συνάντηση με την Jolie!

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο διασκεδαστικά tweets








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου