Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Και μαζί και …μόνοι


Αποτέλεσμα εικόνας για kinima


Έτοιμοι να κατέβουν στις επόμενες εκλογές είναι στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, του οποίου πολλοί έσπευσαν να προδικάσουν το πολιτικό του τέλος όταν δεν έλαβε μέρος στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές. Τώρα λοιπόν, τα στελέχη του περνούν στην αντεπίθεση και δηλώνουν έτοιμα για κάθε πρόκληση εκλογών …και μαζί και μόνοι! 

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας στο κανάλι «Μεσόγειος» της Καλαμάτας. Ερωτηθείς αν το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα κατέβει στις επόμενες εκλογές, απάντησε «βεβαίως θα κατέλθουμε». Εξήγησε μάλιστα πως την περίοδο αυτή γίνεται μια προσπάθεια συνεννόησης των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων, με το Κίνημα να διατηρεί την αυτονομία του χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς εμπόδια, αλλά με νέα προγραμματική σύγκλιση σε ζητήματα που βγάζουν τη χώρα από την κρίση.
Αν, όμως, η προσπάθεια αυτή δεν ευδοκιμήσει, ‘το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι έτοιμο να κατέβει αυτόνομο», είπε, στέλνοντας σαφές μήνυμα σε όσους πιστεύουν πως «κρατούν στο χέρι» το Κίνημα, γιατί δεν έχει άλλες εναλλακτικές…
    - See more at: http://www.matrix24.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου