Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Απανωτά τα χτυπήματα: Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής ο Νικολόπουλος;

nikolopoulos_24092015.jpg

Τον Νίκο Νικολόπουλο προτίθεται να τοποθετήσει η κυβέρνηση ως δεύτερο αντιπρόεδρο της Βουλής σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr. [iefimerida]
Μετά τις διαμαρτυρίες του για την μη αξιοποίησή του στο...
κυβερνητικό σχήμα, τις οποίες ανέλυσε σε επιστολή του προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, φαίνεται πως υπήρξε αυτή η λύση, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στο εσωτερικό του κυβερνητικού εταίρου.

Epikairo: Είναι από εκείνες τις φορές που παρακαλούμε βαθιά μέσα μας αυτή η πληροφορία να μην υφίσταται και να είναι τρολιά. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση, θα συνιστά ντροπή του κοινοβουλευτισμού ο βουλευτής- ομοφοβικός πανελίστας να είναι Αντιπρόεδρος της Βουλής, συνιστώντας μαζί με τον Βούτση έναν δίδυμο που θα ολοκληρώσει το έργο που αφήνει πίσω της η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και φυσικά όλα αυτά θα γίνουν για να κρατηθεί όρθια η κυβέρνηση, όπου ούτε 48 ώρες μετά την ορκωμοσία της δείχνει να κλυδωνίζεται στα σοβαρά, με τον "έντιμο" εταίρο που τρέφει στον κόρφο του ο Τσίπρας.

 Αλλά όπως εξηγεί ο Αντύπας Καρίπογλου, ευτυχώς είναι τρολιά γιατί θολώσαμε και από την υπόθεση Ξουλίδου, εκτός κι αν ο Νικολόπουλος προλαβαίνει να μετακινηθεί στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ..

karipoglou_24092015.png
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου