Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΣΤΑΘΗ ΚΕΡΑΜΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ




Λοιπόν φίλοι μου, φίλοι του ΚΑΟΔ,
Φτάσαμε τελικά σε σημείο οριακό για την ομάδα μας. Σε ένα σημείο που δεν θα υπάρξει αύριο αν ο καθένας από μας δεν κάνει ΚΑΤΙ. Ωραία και καλά όλα τα «ζήτω», τα «μπράβο», τα «πάμε» και οι παραθέσεις των ειδήσεων στα blogs. Αλλά τώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω. Αυτό το κάτι που μπορεί ο καθένας να....
δώσει, να κάνει, να οργανώσει, να κυνηγήσει ή οτιδήποτε μπορέσει να σκεφτεί που θα δώσει ώθηση στην ομάδα μας.
Την Τετάρτη στο ΚΟΥΡΟΣ κλήθηκαν σε Γ.Σ. τα μέλη του ερασιτέχνη, αλλά κυρίως οι ΦΙΛΟΙ του ΚΑΟΔ, όλοι εμείς δηλαδή που είμαστε ΚΑΟΔ, που έχουμε συνδυάσει τα Σαββατιάτικα απογεύματά μας με υψηλής ποιότητας μπασκετάκι, που έχουμε το προνόμιο να απολαμβάνουμε εξαιτίας του ΚΑΟΔ.
Την Τετάρτη λοιπόν εν πολλοίς κρίνεται το μέλλον του ΚΑΟΔ. Πρέπει ΟΛΟΙ να είμαστε εκεί! Μα ΟΛΟΙ!!! Πρέπει να δημιουργήσουμε σε μια κατάμεστη αίθουσα ατμόσφαιρα μεγάλης ομάδας, με την δυναμική μιας ιστορικής ομάδας όπως ο ΚΑΟΔ. Για να στείλουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης στους ιδιοκτήτες της ομάδας ότι δεν είναι μόνοι. Αλλά και για να πάρουν παντού το μήνυμα ότι ο ΚΑΟΔ δεν τελειώνει τόσο εύκολα! Έχει ΦΙΛΟΥΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΟΠΑΔΟΥΣ που αποτελούν την ισχυρή του βάση!
Ο ΚΑΟΔ μας έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις όλα αυτά τα χρόνια μας έχει κάνει περήφανους κι έχει γίνει το καμάρι της πόλης μας. ΤΩΡΑ μας χρειάζεται! Όλους μαζί και τον καθένα χωριστά!
Θα είμαστε λοιπόν όλοι εκεί ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Γιατί κρίνεται το μέλλον του ΚΑΟΔ!!!
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 26/8 στις 19:00 στο ΚΟΥΡΟΣ για ένα νέο ξεκίνημα!!!
Γιατί αλλιώς μετά…… ΤΙΠΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου