Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Παπανδρέου: Ο Καμμένος είναι δειλός και τραμπούκος |

Nick Paleologos / SOOC
Με μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου στοχοποιεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος χθες στη Βουλή επανέφερε την υπόθεση των CDS.
«Ο κ. Καμμένος, είναι δειλός και τραμπούκος» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα. Αφού υπενθυμίζει ότι έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των CDS και μάλιστα, δύο φορές ως «υβριστής και συκοφάντης» σημειώνει ότι...
«συνεχίζει κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα  να ασχημονεί, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία».
Οπως αναφέρει το Κίνημα ο κ. Καμμένος «στοχοποιεί πολιτικούς του αντιπάλους συνειδητά και συστηματικά. Για να αποκρύψει την πολιτική του ασυνέπεια και δημαγωγία».
Ωστόσο, όπως σημειώνει είναι εταίρος και υπουργός της Κυβέρνησης και ρωτά τον Πρωθυπουργό αν «θα ήθελε να τον κατηγορούν για κάποιο υποτιθέμενο σκάνδαλο με το οποίο δεν έχει ανάμειξη».
«Τι κάνει, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός της "πρώτη φορά κυβέρνησης της Αριστεράς"; Συνεπικουρεί τον κ. Καμμένο στην εργολαβία της στοχοποίησης;».
Το Κίνημα επιτίθεται επίσης και κατά του προέδρου της ΝΔ. «Ο δε κ. Μεϊμαράκης, αντιλαμβάνεται ποιόν κάλεσε "να επιστρέψει στο σπίτι του", δηλαδή στη ΝΔ, όταν το παραλήρημα του κ. Καμμένου ήταν σε πλήρη εξέλιξη;» διερωτάται και καταλήγει: «Ντροπή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου