Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Δεν δίνουν βενζίνη στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ γιατί οι πρατηριούχοι ζητούν μετρητά

Δεν δίνουν βενζίνη στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ γιατί οι πρατηριούχοι ζητούν μετρητάΠροβλήματα στον ανεφοδιασμό των ασθενοφόρων με καύσιμα καταγράφονται από το πρωί σε ορισμένες περιοχές της χώρας, καθώς τα πρατήρια υγρών καυσίμων είτε έχουν «αδειάσει», είτε δεν δέχονται πλέον πίστωση.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα ekabnews.gr, η διοίκηση του ΕΚΑΒ βρίσκεται σε επικοινωνία με τις κατά τόπου περιφέρειες -όπου εντοπίζεται το πρόβλημα- προκειμένου να βρεθούν πρατήρια που να δέχονται πίστωση ή εξετάζει άλλες μεθόδους πληρωμής π.χ. μέσω e-banking προκειμένου να ανεφοδιαστούν τα ασθενοφόρα.
Στην Αττική, το πρόβλημα προς το παρόν αντιμετωπίζεται, καθώς το ΕΚΑΒ έχει συνεργασία με τα στρατιωτικά πρατήρια για τον ανεφοδιασμό των ασθενοφόρων, ενώ έχει ζητηθεί και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας. Η διοίκηση του ΕΚΑΒ είναι σε επικοινωνία με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας  προκειμένου να εξετασθεί εάν υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης σε όλη τη χώρα της προμήθειας καυσίμων για τα ασθενοφόρα από τα στρατιωτικά πρατήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου