Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Ο Αθερίδης ψηφίζει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα: Εφηβος πιλοτάρει Airbus

Ο Αθερίδης ψηφίζει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα: Εφηβος πιλοτάρει Airbus
Από την ώρα που ανακοινώθηκε η διενέργεια δημοψηφίσματος πολλοί καλλιτέχνες χρησιμοποιήσαν τα social media για να πάρουν θέση. Ανάμεσα σ' αυτούς και ο Θοδωρής Αθερίδης ο οποίος εξέφρασε την αντίθεση του με τις πολιτικές αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα αλλά και με το επερχόμενο δημοψήφισμα.....

Ο ηθοποιός με μια σειρά από tweets, έγραψε:
"Θορυβήθηκαν λέει ο Ομπάμα και η Μέρκελ με τον Τσίπρα! Όντως. Αν ακούσεις ότι πιλοτάρει airbus ένας έφηβος, θα φοβάσαι για το πού θα το ρίξει. Ελεύθερος είσαι όταν σκέφτεσαι, φαντάζεσαι και κρίνεις ελεύθερα! Όταν πιστεύεις και θεοποιείς αυτούς που σε κυβερνούν είσαι σκλάβος! Πάντως ο,τι κι αν κάνει ο Τσίπρας, σε μπλουζάκι πιο όμορφος από τον Τσε δεν βγαίνει!!!"
Όσο για το δημοψήφισμα, ο Θοδωρής Αθερίδης αναρωτήθηκε:
«Πριν ψηφίσω ναι ή όχι σκέφτομαι: Με το “ναι” ξημερώνει μια πραγματικά πολύ άσχημη μέρα! Με το “όχι” ξημερώνει ξανά; Είναι σίγουρο;»
Για να καταλήξει ότι:
«Οι πλούσιοι δεν έγιναν πλούσιοι επειδή είχαμε ευρώ! Σκέψου τώρα με ένα “όχι” σε μια μέρα, πόσο πιο πλούσιοι θα γίνουν! Με την άδεια μας…Πέρασε μια ζωή για να μου μάθει πως είμαι πιο περίπλοκος από ένα ναι ή ένα όχι! Η δημοκρατία έγινε άσπρο μαύρο! Τι ψέμα!!!!»


Πηγή:  | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου