Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Το τρελό παρεάκι τα έσπασε! Ο Καραμανλής έβγαλε ανακοίνωση μετά από 5 χρόνιαΟ «παντελονάτος» της Ραφήνας αφού τα έκανε πλακάκια με τον Τσίπρα προωθώντας δικούς του ΠτΔ και κυβερνητικά στελέχη, αφού έπαιξαν μαζί πολιτικά παιγνίδια με εξεταστικές κλπ, αφού μας έπρηξε λέγοντας μας «οτι γουστάρει τον μικρό» … εμφανίζεται σήμερα με την πρώτη ανακοίνωση του μετά από 5 χρόνια να τα «σπάει».

Η ανακοίνωση Καραμανλή
Για άφρονες επιλογές οι οποίες δυναμιτίζουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας κάνει λόγο σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σχολιάζοντας την προκήρυξη δημοψηφίσματος από πλευράς της κυβέρνησηςΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
«Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του έθνους επιβάλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης», τονίζει ο κ. Καραμανλής.
Ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνει ότι «οι υπαρκτές ατέλειες της Ε.Ε. δεν αναιρούν επουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού» και καταλήγει ότι «άφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν την χώρα σε περιπέτειες με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες».
http://thecaller.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου