Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΟΔ..”Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας”

atkins-kaod
Για το αυριανό παιχνίδι με το Ρέθυμνο, μίλησε ο Έρικ Άτκινς, στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. O παίχτης του ΚΑΟΔ, εφιστά προσοχή για το αυριανό παιχνίδι με τους Κρητικούς, για την 15η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Αναλυτικά όσα έγραψε:....

“Καλησπέρα σας από τη Δράμα!
Δύο βδομάδες είχαμε να τα πούμε, γιατί δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι η δουλειά δεν σταμάτησε.
Πολλές ώρες στο γήπεδο για προπόνηση, άλλωστε είμαστε μια ομάδα που έχει αρκετά καινούρια πρόσωπα το τελευταίο διάστημα και πρέπει να αφομοιώσουν τον τρόπο που παίζουμε, αλλά και εμείς που είμαστε από την αρχή, να μάθουμε τον τρόπο της μπασκετικής σκέψης του κάθε παιδιού που ήρθε. Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να βάζει καινούριους παίκτες, γι’ αυτό όλοι μας οφείλουμε να δώσουμε – και δίνουμε – το κάτι παραπάνω στις προπονήσεις.
Τελευταία προσθήκη είναι ο Ντάρελ (Χάρις), ένα παιδί που παίζει χρόνια στην Ευρώπη και θα μας βοηθήσει μέσα στην ρακέτα. Πρέπει να πούμε ένα μπράβο στη διοίκηση γιατί κάνει ότι μπορεί για να ενισχύσει τη δική μας προσπάθεια μέσα στο γήπεδο, αλλά είναι καιρός και εμείς οι παίκτες να κάνουμε αυτό που πρέπει.
Το αυριανό παιχνίδι με το Ρέθυμνο δεν χρειάζεται να γράψω εγώ πόσο σημαντικό είναι για την πορεία μας. Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα μέσα στο 2015 και βρισκόμαστε σε μια δύσκολη βαθμολογική θέση. Απέναντί μας έχουμε έναν αντίπαλο που διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες, αλλά είναι το ίδιο πληγωμένος με μας, γιατί προέρχεται και αυτός από συνεχόμενες ήττες. Σαφώς και πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας, αλλά ειδικά αύριο πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει η θέληση για τη νίκη και πως αυτή τη θέληση θα την μετατρέψουμε σε θετική ενέργεια μέσα στο γήπεδο.
Χρειαζόμαστε τον κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες, θέλουμε την στήριξή του, την φωνή του, να μας δώσει ώθηση για να φτάσουμε σε αυτό που μας έχει λείψει πολύ τις τελευταίες βδομάδες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου