Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών: Με το βλέμμα στο Συνέδριο

kinima giorgos
Πρόσω ολοταχώς για το Συνέδριο, βάζουν στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, μετά την επιτυχημένη Συνδιάσκεψη του Σαββάτου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην οποία βρέθηκαν περί τα 2500 άτομα, με την συντριπτική πλειοψηφία αυτών να συμμετέχουν στις ομάδες εργασίας και να επιστρέφουν στην κεντρική αίθουσα της Συνδιάσκεψης μένοντας ως το βράδυ.....
Ήδη, ο πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου έδωσε εντολή να συγκροτηθεί μία Πανελλήνια Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου, στην οποία και θα συμμετέχουν όλοι ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος. Αυτοί, σε συνεργασία με τις ομάδες πρωτοβουλίας που λειτουργούσαν ως τώρα και τα ...
δίκτυα αυτοοργάνωσης, θα έχουν την ευθύνη συντονισμού του προσυνεδριακού διαλόγου και διεργασιών συγκρότησης του Κινήματος σε όλη την χώρα.
Στο μεταξύ, ο Γιώργος Παπανδρέου ανέθεσε σε μία ομάδα τεσσάρων ανθρώπων με επικεφαλής τον Δημήτρη Ρέππα, να του κάνουν εισηγήσεις για τη συγκρότηση τα επόμενα εικοσιτετράωρα της Γραμματείας Συνεδρίου. Στην ομάδα του Δημήτρη Ρέππα, ανήκουν ακόμα η πρώην βουλευτής Αφροδίτη Παπαθανάση και οι δύο νεότερες υποψήφιες του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Ελίζα Πολίτη και Έφη Ιωάννου.
Μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες, δε, αναμένεται να ξεκινήσει και η δημιουργία των Τομέων Πολιτικής του Κινήματος. Αυτοί θα έχουν την ευθύνη επεξεργασίας των απόψεων, των θέσεων και των ιδεών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ενόψει Συνεδρίου.
Με τον ίδιο τον Πρόεδρο άλλωστε, να έχει ξεκαθαρίσει ότι τα πρώτα αυτά κείμενα που συζητήθηκαν το Σάββατο δεν είναι θέσφατα, τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος, έχουν απολύτως το ελεύθερο να συνεισφέρουν με τις απόψεις τους στη διαμόρφωση των πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου