Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Αντίδοτο στην ταβανοθεραπεία ψάχνει ο Σαμαράς;

samaras_04042014.jpg

Ότι θα στηρίξει, ως αξιωματική αντιπολίτευση ότι ευνοεί την Ελλάδα και θα καταψηφίσει ότι τη βλάπτει, ανέφερε στην διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. [news.gr]
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην χθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής .....
Κεντρικής Τράπεζας, χαρακτηρίζοντάς την ανησυχητική, ενώ φέρνοντας το παράδειγμα του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, τόνισε πως "όποιος στηρίζεται σε πυροτεχνήματα για να σκαρφαλώσει στην εξουσία, το πληρώνει ακριβά".

[..]

Η εποχή που ο λαϊκισμός ήταν για τους έξυπνους και η υπευθυνότητα για τους χαζούς έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Όποιος στηρίζεται σε πυροτεχνήματα για να σκαρφαλώσει στην εξουσία, το πληρώνει ακριβά. Θυμηθείτε το κόμμα που κέρδισε τις εκλογές με 49% το 2009. Δείτε που βρίσκεται τώρα. Βλέπουμε ορισμένες εκπληκτικές ομοιότητες μετεκλογικά. Οι Τσίπρας - Βαρουφάκης, θυμίζουν τα σφάλματα του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Epikairo: Ο κατά δήλωσή του "αρχιτέκτονας" του αντιμνημονίου, ο άνθρωπος των Ζαππείων και συναυτουργός της ανατροπής της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης του 44% κάνει λόγο για λαϊκισμό, ο άνθρωπος που χρησιμοποιήσε το πυροτέχνημα της "επαναδιαπραγμάτευσης" για να εκλεγεί πρωθυπουργός, τώρα κάνει μαθήματα υπευθυνότητας στον Τσίπρα, αναφερόμενος και στους Παπανδρέου-Παποκωνσταντίνου για δήθεν δηλώσεις περί διεφθαρμένης χώρας, οι οποίες μάλιστα διαψεύστηκαν δημόσια και από το ίδιο το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (βλ. την σχετική ανακοίνωση εδώ).

Αλήθεια, αναρωτιόμαστε για τον Σαμαρά: Η αναφορά του σε δήθεν δηλώσεις Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου αποτελούν αντίδοτο στην ταβανοθεραπεία που επιδιδόταν τις τελευταίες ημέρες και τον περιμένει την επομένη της αποχώρησής του από τη ΝΔ;
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου