Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Σαμαράς-Βενιζέλος επένδυσαν στην καταστροφή της χώρας μεθοδεύοντας αριστερή παρένθεση

2015-02-09_10.31.23_.png

bankingnews: Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παραπλάνησαν το εκλογικό σώμα, είπαν ηθελημένα ψέματα και το κυριότερο απέδειξαν ότι όντως υπήρχε κρυφή ατζέντα.Όλα αυτά τα αναφέρουμε γιατί ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε κατά την διάρκεια της ομιλίας του στις προγραμματικές δηλώσεις χθες 8 Φεβρουαρίου του 2015 ότι η κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είχαν συμφωνήσει 6μηνη παράταση του μνημονίου, ενώ η κυβέρνηση ζήτησε σκοπίμως της δίμηνη παράταση για να εγκλωβίσει την νέα κυβέρνηση...

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχει πολιτική και ηθική υποχρέωση να πάρουν θέση σε αυτή την αποκάλυψη, να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν και αν επιβεβαιώσουν να εξηγήσουν γιατί είπαν ψέματα στην ελληνική κοινωνία.
Αν οι καταγγελίες του Τσίπρα ισχύουν πρόκειται μια ανέντιμη, ανήθικη και απαράδεκτη απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Είχαν κρυφή ατζέντα, είπαν ψέματα στον έλληνα ψηφοφόρο και προσπάθησαν να εγκλωβίσουν την επόμενη κυβέρνηση.
Αν όλα αυτά ισχύουν οι πολιτικοί αυτοί είναι επικίνδυνοι, απαράδεκτοι και άθλιοι.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να κρύβονται.Αν το διαψεύσουν και αυτό αποδειχθεί τότε ο Τσίπρας θα έχει πολιτικό πρόβλημα καθώς θα φανεί ότι ασκεί πολιτική με ψέματα.
Αν όμως ο Τσίπρας είπε την αλήθεια τότε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν ηθική και πολιτική υποχρέωση να ζητήσουν συγνώμη από τον ελληνικό λαό.
Αν ισχύει ότι υπήρχε κρυφή ατζέντα θα πρέπει να ντρέπονται στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ γιατί παραπλάνησαν τον ελληνικό λαό.
Θα είναι επικίνδυνοι και ψεύτες.

Epikairo: Πράγματι, σωστά επισημαίνεται από διάφορα sites και μερίδα του τύπου ότι πρόκειται περί σκανδαλώδους μεθόδευσης και αποδεικνύει ότι οι Σαμαράς-Βενιζέλος επένδυσαν στην καταστροφή της χώρας, αρκεί αυτοί να βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας. 

Το ζήτημα ανέδειξε πρώτος ο Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του στη συνδιάσκεψη του Κινήματος στο ΣΕΦ, ο οποίος δήλωσε αντίθετος στο σενάριο αριστερής παρένθεσης με τον τρόπο που πιθανώς έχει σχεδιαστεί από τους Σαμαρά-Βενιζέλος. Οι ίδιοι, παρέμειναν στα κόμματά τους και αναμένουν μία εθνική καταστροφή και την επιστροφή τους ως σωτήρες.

Είναι μείζονονς σημασίας να ερωτηθούν και να απαντήσουν οι Σαμαράς-Βενιζέλος για ποιο λόγο συμφώνησαν στην σύντμηση  της παράτασης αξιολόγησης και υλοποίησης του προγράμματος, από 6 σε μόλις 2(!) μήνες, η οποία μάλιστα κυρώθηκε στις 21-12-2014 από την Βουλή (αρ.70, ν.4316/14).

Ουσιαστικά, αφαίρεσαν από την Ελλάδα και την κυβέρνηση τους 5 μήνες (γέφυρα), στους οποίους θα είχαν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν και να παραθέσουν το πολιτικό τους σχέδιο χωρίς να είναι με την πλάτη στον τοίχο. 
Θα πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις

- See more at: http://www.epikairo.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου