Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Αφήσανε το καρφί για να κρεμάσουν τον Σαμαρά…!!!

201501071107054882
Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι τα μέλη της επικοινωνιακής ομάδας της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ενόψει της αυριανής έλευσης Βενιζέλου και κάτι στην αίθουσα των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα ήταν διαφορετικό…

Τα έμπειρα μάτια παρατήρησαν πως έχει…. αποκαθηλωθεί η φωτογραφία του πρώην προέδρου και πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από την κεντρική αίθουσα των γραφείων.
Άλλωστε ένα… ορφανό καρφί δίπλα στους Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη και Ευ. Βενιζέλο μαρτυρούσε την πάλαι ποτέ παρουσία της φωτογραφίας του… «Παιδιού της Αλλαγής» όπως αποκαλούσαν τον Γιώργο το 2004 οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ.
Για την αποκαθήλωση Παπανδρέου ρωτήθηκαν στη συνέντευξη τύπου και τα μέλη της επικοινωνιακής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και η απάντηση που έδωσε ο Βασίλης Μίχος ήταν πως «ο κ. Παπανδρέου είναι αρχηγός άλλου κόμματος».
Στο σημείο αυτό ο Θωμάς Παπαλιάγκας συμπλήρωσε «όπως λέγαμε και την εποχή του Ανδρέα…ο Γιώργος έθεσε εαυτόν εκτός Κινήματος».
SmartPost: Με την πολιτική που ακολούθησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος και μετά την προκύρηξη των εκλογών και με στελέχη να προσχωρούν στην Νέα Δημοκρατία ένα πράγμα του μένει να κάνει, σε όλες την Νομαραχιακές Επιτροπές να κρεμάσει τον Αντώνη Σαμαρά στο καρφί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου