Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Αντώνη, κράτα μια θέση και για τον Βαγγέλη..

chatzimarkakis_08012015.jpg

Μετά την Αντζελα Γκερέκου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς φαίνεται να κλέβει από τον κυβερνητικό του εταίρο Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρώην ευρωβουλευτή Γιώργο Χατζημαρκάκη. [theTOC]
Ο ...
γερμανός πολιτικός φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα τον περασμένο Νοέμβριο είχε οριστεί πρέσβυς εκ προσωπικοτήτων με τον υπουργό εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο να πλέκει το εγκώμιό του. «Ο κ. Χατζημαρκάκης είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος και Ευρωπαίος πολιτικός που διήνυσε μία εντυπωσιακή διαδρομή στα γερμανικά πολιτικά πράγματα» ειχε τονίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Φαίνεται ότι η πορεία του στα ελληνικά πολιτικά πράγματα θα συνεχιστεί με τη ...γαλάζια φανέλα, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι βολιδοσκοπήθηκε από τη Συγγρού και όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Epikairo: Εφόσον επιβεβαιωθεί κι αυτή η είδηση, πραγματικά ο Βενιζέλος θα δείξει ότι είναι το κλωτσοσκούφι της ΝΔ, όπου ο πολιτικός προϊστάμενος "παίρνει" από την αγορά ότι κινείται, ακόμα και για πολιτικούς αμφιβόλου αξίας όπως ο Χατζημαρκάκης. Το αναφέρουμε αυτό γιατί φίλα προσκείμενα sites στον Βενιζέλο παρουσίαζαν τον Χατζημαρκάκη ως "μεταγραφική αντεπίθεση" και διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου.

Στην περίπτωση που ο Σαμαράς δεν παίρνει στα ψηφοδέλτιά του στόχους του Βαγγέλη για να τους επιστρέψει ξανά πίσω ως δανεικούς να ψηθούν στο μειοψηφικό ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, οφείλουμε να απευθύνουμε έκκληση στον Αντώνη Σαμαρά:

Κράτα Αντώνη και μια θέση στο Επικρατείας για τον Βαγγέλη. Μην το γεμίζεις όλο χωρίς αυτόν..
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου