Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Κρίσιμες ώρες για Παπανδρέου! Κάθε ψήφος είναι πολύτιμη!

dimoskopisi-kinima-dimokraton-sosialiston-2-1.jpg

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοδύναμος, η διαφορά με τη ΝΔ είναι τέτοια που σηματοδοτεί εξελίξεις στο εσωτερικό της, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην τρίτη θέση και το Κίνημα του Γιώργου διεκδικεί σταυρό με σταυρό την είσοδό του στη βουλή...

Οι ώρες για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι ιστορικά κρίσιμες. Η είσοδός του στη βουλή θα εξαρτηθεί από το απογευματινό κύμα προσέλευσης ψηφοφόρων του, με ώρα αιχμής μεταξύ 17:00 και 18:30.

Απαιτείται πλήρης κινητοποίηση. Από εμάς θα εξαρτηθεί αν το Κίνημα θα μπει στη βουλή. Κινητοποιήστε όσους γνωρίζετε, φίλους, γνωστούς, γείτονες, να βγουν από τα σπίτια τους και να στηρίξουν την προσπάθεια του Κινήματος. Δεν υπάρχει άλλο διακύβευμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος και αυτοδύναμος, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πολύ κάτω από την υποτιθέμενη τρίτη θέση που διεκδικούσε, το Ποτάμι είναι τέταρτο κόμμα, η ψήφος στο Κίνημα είναι η μόνη χρήσιμη ψήφος.

Διαδώστε το παντού, κάθε ψήφος στο Κίνημα το φέρνει όλο και πιο κοντά στον ιστορικό άθλο να μπει στη βουλή, λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για ένα κόμμα μόλις 22 ημερών! 

Μην σταματάτε! Πάρτε τηλέφωνα, ζητήστε τη στήριξη και τη βοήθεια όλων. Να δώσουμε τη μάχη μέχρι το τέλος.
- See more at: http://www.epikairo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου