Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

62 στελέχη τοπικών πολιτικών φορέων του νομού Δράμας ανακοίνωσαν την υποστήριξή τους στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών



62 στελέχη τοπικών πολιτικών φορέων του νομού Δράμας ανακοίνωσαν την υποστήριξή τους στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών ΣοσιαλιστώνΠραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8/1/15 στο Ξενοδοχείο «Εμπορικό» η ανοιχτή συνέλευση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Δράμας με θέματα που σχετίζονται με την αυτό-οργάνωση της κίνησης στην περιοχή.
Πολίτες που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, που  ανήκουμε στον προοδευτικό πολιτικό χώρο  ο οποίος προκάλεσε τις σημαντικότερες  τομές και μεταρρυθμίσεις μεταπολιτευτικά στην Ελλάδα, δώσαμε το ηχηρό παρών. ,,,,,,

Κατά τη συνέλευση συνεχίστηκε  η εγγραφή μελών που έχει ήδη ξεκινήσει έντυπα και ηλεκτρονικά μετά την 3η του Γενάρη και στη Δράμα και επικυρώθηκε η απόφαση των στελεχών και μελών  να παραιτηθούν από τους πολιτικούς χώρους στους οποίους ως τώρα ανήκαν. Συνολικά εξήντα δύο (62) στελέχη τοπικών πολιτικών φορέων  ανακοίνωσαν την υποστήριξή τους στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και στο Γιώργο Α. Παπανδρέου, υπογράφοντας  την Ιδρυτική Διακήρυξη Αρχών και Θέσεων του Κινήματος και είναι αυτονόητο ότι παύουν να είναι μέλη οποιουδήποτε άλλου κομματικού φορέα.
Ορίστηκε επιτροπή εκλογικού αγώνα του Κινήματος στη Δράμα αποτελούμενη από τους Χ. Ορφανίδη, Ν. Παρασίδου, Χ. Τσοκαταρίδη, Κ. Μελιάδη, Ν. Κωνσταντινίδη, Θ. Παρασίδη, Ι. Παπαγεωργίου,  Ι. Παπαδόπουλο, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος όταν ανακοινωθούν. Εκπρόσωπος Τύπου με αρμοδιότητες το Γραφείο Τύπου και συντονισμού της επιτροπής εκλογικού αγώνα ανέλαβε ο Κ. Γ. Λύρατζης.
Από το Γραφείο Τύπου
www.facebook.com/pages/Κίνημα-Δημοκρατών-Σοσιαλιστών-Δράμας/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου