Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Ήρθε η ώρα της πληρωμής!!!

papandreou-660
Του Πάνου Τσίρη
«Και τώρα ήρθε η ωρα της πληρωμής!
Κάποιοι εκεί στη Χ. Τρικούπη πρέπει να περάσουν απο το ταμείο !!!
Οχι του κόμματος, αλλά του λαού. Όλων εκείνων που απο το 2011 έβλεπαν την ενορχήστρωση και τι σχέδιο διαπλεκόμενο είχε στηθεί σε βάρος το τότε πρωθυπουργού αλλά και του Ελληνικού λαού!!!........

Τωρα ήρθε η ωρα να ξεπληρωθούν τα Ζάππεια και τα 17,5 δις ισοδύναμα !!!
Τώρα ήρθε η ώρα σε αυτούς που έλεγαν ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!! τώρα ήρθε η ώρα των φίλων μας τωναγανακτισμένων αλλα για περίπου τρία χρόνια εξαφανισμένων !!!
Τώρα ήρθε η ωρα των «συντρόφων» που κουνούσαν στη Βουλή το δακτυλάκι τους εκτοξεύοντας απειλές, τώρα ήρθε η ώρα σε όσου έβγαιναν τα βράδια στα κανάλια και απειλούσαν οτι δεν θα ψηφίσουν !!!
Τώρα ήρθε η ωρα αΓΑΠημενοι φίλοι να δώσουν λογαριασμό!!!
Εμείς δεν βρίσαμε δεν λιδοροίσαμε ολο αυτα τα χρόνια κάναμε απλά υπομονή.
Και οι υπομονή έχει τα όρια της όταν ενορχηστρώνουν εκ νέου αδιέξοδα!!!
Να φύγουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα!!
Η παράταξη το ΠΑΣΟΚ τωρα να πάει σε εκλογή του αρχηγού που εμπνέει. Χιλιάδες κόσμος το ζητάει καιρό τώρα. Τα ψέματα και τα στηρίγματα των ΜΜΕ τελείωσαν! Υπάρχουμε εμείς που δεν είμαστε γνωστοί, αλλά μέσα απο τα κείμενα μας, μέσα από τις κοινές αγωνίες μας γνωριστήκαμε.
Γίναμε τσουνάμι.
Και συνεχίζουμε να είμαστε τσουνάμι.
Εμείς λοιπόν έχουμε και το νόμισμα της πληρωμής !!!
Και θα το πληρώσουν πολύ ακριβά οι κύριοι αυτοί!!, θα πάνε σπίτι τους πρίν το ηλιοβασίλεμα!!
Τον ΗΛΙΟ μπορούμε να τον σηκώσουμε ξανά και να ανατείλει τούτη τη φορά πραγματικά , με νέους καταξιωμένους ανθρώπους που εχουν δυνατότητες να παράγουν πολιτική νέα ήθη νέακουλτούρα νέες ιδέες νέα ιδανικά για μια Ελλάδα που ονειρευόμαστε, για μια Μεταπελατειακή Ελλάδα για όλους τους Ελληνες που πρέπει και θέλουν να έχουν λόγο για το μέλλον του τόπου για τα παιδιά τους για το αύριο!
ΠΑΜΕ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου