Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Πότε θα σταματήσει ο ψεκασμός στην ηγετική κλίκα του Βενιζέλου;

grigorakos_28022014.jpg

Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, συγκρίνοντας την συμπεριφορά του με εκείνη της.....

Μαρίν Λε Πεν στο Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας. [ysterografa]
«Ας αφήσουν κάποιοι το ιδιοκτησιακό καθεστώς που νομίζουν ότι έχουν και στα κόμματα τους. Το είδα χθες αυτό και με την περίπτωση της Μαρίν Λε Πεν στη Γαλλία», δήλωσε χαρακτηριστικά στο MEGA με αφορμή την πρόταση του πρώην πρωθυπουργού για σύγκληση κομματικού συνεδρίου, όπου θα εκλεγεί πρόεδρος από τη βάση.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου και η 'προεδρική του φρουρά' δεν ήλθαν ποτέ επί 2,5 χρόνια στη Βουλή και την Κοινοβουλευτική Ομάδα να υποστηρίξουν τις αποφάσεις του», υπογράμμισε επίσης ο κ. Γρηγοράκος.

Epikairo: Ντροπή στον Γρηγοράκο, ντροπή στο κόμμα που εκπροσωπεί και πραγματικά πρέπει να αισθάνονται ντροπή οι εκλογείς του στη Λακωνία. Παρομοιάζει τον Παπανδρέου με την ακροδεξιά Λεπέν. Πραγματικά πότε θα σταματήσουν οι ψεκασμοί στην ηγετική κλίκα των Βενιζελικών; Και πότε επίσης θα σταματήσει η προδοσία στην βάση του ΠΑΣΟΚ, που τολμούν τύποι σαν τον Γρηγοράκο να την παρομοιάζουν με τη βάση ενός ακροδεξιού κόμματος; Κατάπτυστη δήλωση, κατάπτυστη νοοτροπία, δίχως το παραμικρό πολιτικό στίγμα..
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου