Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Μοντέλο Βούλτεψη vs μοντέλο Έλλη!...


 


Διαγωνισμός μοντέλων στη Νέα Δημοκρατία, με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε ποια είναι η νικήτρια της μέρας. 
Το πρώτο μοντέλο είναι η Σοφία Βούλτεψη που μπερδεύτηκε (ας πούμε)  στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη και είπε ότι η 21η Απριλίου είναι...
εθνική εορτή!
Ξέχασε όμως να πει ότι η η 21η Απριλίου ζει και μάλλον θα της το συγχωρήσουμε το ολίσθημα.  
Το δεύτερο είναι πραγματικό μοντέλο που έχει βάλει από το πρωί φωτιά στο Διαδίκτυο και οι δυο με τη Σοφία, το έχουν πυρπολήσει. 
Είναι  η 26χρονη Έλλη Παπαγγελή, στελέχος της ΟΝΝΕΔ, η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook τονίζει μετά βεβαιότητας  ότι στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί κάνοντας λόγο για «εφηβική εξέγερση» την οποία η αριστερά προέβαλε ως «πανεθνικό αγώνα».

Έχει κι άλλες ατάκες το εκρηκτικό  μοντέλο -εκρηκτικό από την άποψη ότι οι απόψεις της είναι της πυρκαγιάς: 

• «Μας είπαν για δολοφονημένους εντός του χώρου του Πολυτεχνείου, όπου όμως κανείς δεν έχασε τη ζωή του» γράφει η Έλλη Παπαγγελή
Το μοντέλο Σοφία από την άλλη είπε: 
•«Να μην μπερδεύουμε τις εθνικές επετείους με το Μνημόνιο, την 25η Μαρτίου, 28 Οκτωβρίου, 21η Απριλίου,  24η Ιουλίου, 17 Νοέμβρη».
• «Όλα συνδέονται από την αντιπολίτευση, με το Μνημόνιο. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη Χούντα με το Μνημόνιο γιατί τα μπερδεύουμε αυτά». 
Το μοντέλο Έλλη κατέβασε την ανάρτηση κέρδισε όμως δικαιωματικά μια θέση στη ΝΕΡΙΤ. Το εγγυώμαι.  
Το βίντεο Σοφίας για την εθνική επέτειο της 21ης Απριλίου παραμένει. Και ψηφίζουμε όλοι «Σοφία», το πιο καυτό μοντέλο της ελληνικής πολιτικής. Και μετά η Έλλη. Κι από γραφή φωνάρα πολιτική.  
Δεν είναι όμως πουλιά της 21ης Απριλίου και οι δύο. Αετοπούλια είναι. 

Λάκης Μπέλλος (efsyn.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου