Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

O Σούκουρας παραδέχεται ότι μιλούσε με την κυρία Ξουλίδου στο Facebook...BINTEO...
Ο Γιώργος Σούκουρας τον οποίο κατήγγειλε η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου ότι την προσέγγισε με σκοπό τον χρηματισμό προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας παραδέχεται ότι μιλούσε με την κα Ξουλίδου στο facebook αλλά...
αρνείται την κατηγορία ότι της πρότεινε το ποσό των 3.000.000 ευρώ ως αντάλλαγμα για την θετική στάση της στην ψηφοφορία για την Προεδρική εκλογή.
Κι ενώ ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένοςυποστηρίζει ότι ο Γ. Σούκουρας είναι μέλος της Ν.Δ. και έχει διατελέσει Πρόεδρος της Τ.Ο. Βύρωνα εκείνος λέει στο Real.gr ότι δεν υπήρξε ποτέ οργανωμένο στέλεχος της ΝΔ.

«Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μέσω facebook την κα Ξουλίδου. Το μόνο που της είπα είναι πως ό,τι και να κάνετε οι 180 θα βγούνε διότι το θέλει η Μέρκελ. Ποτέ δεν της είπα για χρηματισμό και για τα τρία εκατομμύρια που λέει» υποστηρίζει ο Γ. Σούκουρας και προσθέτει: «Αν είχα λεφτά από τη Ν.Δ. στην κα Ξουλίδου θα τα έδινα; Εγώ δεν έχω μία στην τσέπη μου». 

Ο Γ. Σούκουρας δηλώνει συγγραφέας, βορειοηπειρώτης και ανασφάλιστος. «Δεν έχω ούτε σύνταξη ούτε ασφάλεια» λέει. Παραδέχεται ότι είναι οπαδός της Ν.Δ. αλλά αρνείται ότι υπήρξε μέλος της.
πηγη real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου