Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Πανελλήνια συγκίνηση από τον ύμνο του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα


Σημαίες στα μπαλκόνια τους σπεύδουν να τοποθετήσουν χιλιάδες Έλληνες πολίτες οι οποίοι σήμερα συνειδητοποίησαν πόσο σημαντική είναι η συμβολή των τραπεζών στην καθημερινότητα τους, μετά τη σχετική δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα, ο..... αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της Ελιάς, πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών δήλωσε:

Όλα όμως μπορούν να γίνουν και θα γίνουν σύμφωνα με το ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου που θα καταστεί συμφωνία με τους εταίρους.(...) Αρκεί να μην υποτιμούμε μόνοι μας το γεγονός ότι η χώρα διαθέτει ισχυρό τραπεζικό σύστημα στην υπηρεσία της ανάπτυξης και της απασχόλησης, αλλά και ικανό να μεταχειριστεί με τον πιο φιλικό τρόπο τα νοικοκυριά που έχουν στεγαστικά δάνεια - τρόπο στην ουσία του καλύτερο από προσωρινές νομοθετικές παρεμβάσεις που λειτουργούν ως έσχατο δίχτυ ασφάλειας.

Δεν νομίζω ότι η δήλωση αυτή θα χρειάζεται να εξηγηθεί. Όλοι διαπιστώνουμε στην καθημερινότητα μας ότι οι τράπεζες βρίσκονται στην υπηρεσία της (πρωτοφανούς) ανάπτυξης και της (πληθωρικής) απασχόλησης της χώρας.
- See more at: http://www.parapolitiki.com/2014/11/panellinia-sygkinisi-apo-to-ymno-tou-eyaggelou-venizelou-sto-elliniko-trapeziko-systima.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου