Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

“Πρόκληση ο ΠΑΟΚ”

mexas-kaod
Στις δυσκολίες της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας, ο οποίος ανέφερε ότι οι Θεσσαλονικείς διαθέτουν έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, γεγονός που αποτελεί πρόκληση για την ομάδα του.
Παράλληλα, τόνισε ότι η αμυντική παρουσία της ομάδας του πρέπει να είναι πολύ καλή και στην επίθεση να εκμεταλλευτεί τις όποιες αδυναμίες δείξει ο ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΚΑΟΔ:,,,,,,

“Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, με έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και το πιστοποίησε αυτό με τη νίκη που έκανε επί ομάδας επιπέδου Ευρωλίγκα όπως η Ζιέλονα Γκόρα για το Γιούροκαπ. Γνωρίζουμε πολύ καλά την ποιότητα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ και σε ατομικό επίπεδο, με παίκτες έμπειρους και ικανούς, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.
Είναι έτοιμη ομάδα, με ομοιογένεια, με γεμάτο ρόστερ, με πολλές λύσεις. Θεωρώ ότι είναι πρόκληση για την ομάδα μας αυτό το παιχνίδι, διότι θα υποδεχθούμε έναν δυνατό αντίπαλο στην έδρα μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε το πιο ανταγωνιστικό μας πρόσωπο μπροστά στους φιλάθλους μας. Για να συμβεί αυτό απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.
Θα πρέπει η αμυντική μας λειτουργία να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και να παρουσιάσουμε σημάδια επιθετικής βελτίωσης προσπαθώντας να χτυπήσουμε κάποιες αμυντικές αδυναμίες των αντιπάλων μας”.
Από την πλευρά των παικτών, το λόγο πήρε ο Τερόν Τζόνσον με τον 23χρονο Αμερικανό να δηλώνει: “ Γνωρίζουμε πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, τον αντιμετωπίσαμε στο Κύπελλο, αλλά τότε ήταν διαφορετική η κατάσταση. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, ήμασταν ακόμα σε μια περίοδο που βρισκόμασταν μεταξύ μας σαν ομάδα. Παίξαμε δύο αγώνες πρωταθλήματος και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα, γιατί έχουμε αρχίσει να αποκτούμε την ομοιογένεια για την οποία δουλεύουμε από το ξεκίνημα της χρονιάς.
Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε όσο περισσότερο μπορούμε, για να μην επιτρέψουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Είναι έμπειρη ομάδα εκτός από ποιοτική, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε διαφορετική εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου