Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Είναι τρελοί τελικά αυτοί οι Ρωμαίοι..#Βούλτεψη

voultepsi_12062014.jpg
Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τη δήλωση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιου Επιτρόπου για τις Νομισματικές και Οικονομικές υποθέσεις, Γ. Κατάινεν, δήλωσε: «Μετά την ακατάσχετη καταστροφολογία των τελευταίων δύο ημερών, αποκαλύπτεται με τον πιο επίσημο τρόπο η αλήθεια. Σύμφωνα με σημερινή δήλωση του....
Αντιπροέδρου της Ευρωπαικής Επιτροπής και αρμόδιου επιτρόπου για την οικονομία κ. Κατάινεν, η Ελλάδα έχει επιτελέσει τεράστια πρόοδο και εργάζεται μαζί με τους εταίρους της για την ομαλή ολοκλήρωση του προγράμματος ως το τέλος του έτους, καθώς και για την ασφαλή είσοδο στη μετά μνημόνιο εποχή.

Οι προφήτες της καταστροφής διαψεύστηκαν και πάλι...» [real.gr]

Epikairo: Είναι απίθανοι οι τύποι: Παρουσιάζουν ως κατόρθωμα τη δήλωση Κατάινεν, ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει τα απόνερα της τυχοδιωκτικής επιλογής Σαμαρά-Βενιζέλου, για να καθησυχάσει τις αγορές. Βλέπουμε να λένε σε λίγο: "Κάναμε μια πρόβα για το τι θα γίνει εφόσον εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ψηφίστε μας γιατί έχουμε τα θύματα τους ευρωπαίους να μας καλύπτουν σε όποια βλακεία κι αν εμείς κάνουμε"..
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου