Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Πεταλωτής: Ο Παπανδρέου δεν είναι Καραμανλής να λέει ανεκδοτάκια για να περνάμε καλά ...

 

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής τα είπε πολύ ωραία χθες στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» για τη μόδα που απαιτεί τους πρώην πρωθυπουργούς να παριστάνουν τους μουγκούς.
Ο κ. Πεταλωτής ανέφερε...

χαρακτηριστικά:

Δεν πρέπει να μιλάει ο Γ. Παπανδρέου, για να μην εκληφθεί από όλους μας ότι θέλει να επιστρέψει ξανά, ως πρόεδρος του ΠαΣοΚ ή ότι θα φτιάξει ένα καινούργιο κόμμα, όπως διαδιδόταν τελείως ανυπόστατα το τελευταίο διάστημα; Πιστεύω ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι ο μοναδικός πολιτικός ηγέτης, ο οποίος μιλάει με βάση αξίες και αρχές και πολλές φορές κατακρίνεται γι' αυτό, ότι μιλάει θεωρητικά και ότι η πράξη είναι διαφορετική από την θεωρία. 

Είναι επιβεβλημένο να ακολουθούν όλοι το παράδειγμα Καραμανλή, να λέμε ανεκδοτάκια στις γαλαρίες των εδράνων της Βουλής, για να είμαστε καλά με όλους και να μην θίγεται η σημερινή ηγεσία των κομμάτων, στα οποία συμμετέχουν οι πρώην πρωθυπουργοί;.

parapolitiki.com

1 σχόλιο:

  1. ΕΤΣΙ ΛΙΠΟΤΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΟΙ ΑΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΟΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ
    Είναι πια ‘’όρος’’ απαράβατος η Καραμανλική λιποταξία εν ώρα μάχης.
    Είναι πια ‘’όρος’’ ότι η δεξιά λιποταχτεί ΠΑΝΤΑ! κατόπιν εντολών και προσωπικών υστεροβουλιών. Την ‘’φέρνουν’’ στην εξουσία και ΞΕΡΕΙ ! πότε να λιποτακτήσει
    Η ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ όμως του Κωστάκη, ξεχωρίζει ,διακρίνεται και ΠΡΟΚΑΛΕΙ κάθε έλληνα που σήμερα υποφέρει και βασανίζεται.
    ΔΟΥΚΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    Κύριε Πρωθυπουργέ, χρεοκοπούμε, κύριε Καραμανλή, χρειαζόμαστε επειγόντως 60 Δις.
    Το ένα(1) Δις.ευρώ την εβδομάδα που δανειζόμαστε, δεν είναι αρκετό. Μας πήραν είδηση, και όπως ξέρετε! οι Ευρωπαίοι αρμόδιοι, απειλούν να ενημερώσουν και τους Έλληνες.
    Πρέπει επειγόντως να πάρουμε σκληρά μέτρα, γιατί βουλιάζουμε και η Ευρώπη αρνείται να μας δανειοδοτήσει πλέον. Το έλλειμμα υπερβαίνει τις δυνάμεις μας. Έχουμε ΗΔΗ στέρηση εσόδων 12, 7 δις ευρώ και αύξηση των δαπανών κατά 47 δις ευρω. Χρειαζόμαστε 60 δις ευρώ , σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγούμε στις αγορές. Όλοι γνωρίζουν, την κατάσταση της οικονομίας και μας ΠΙΕΖΟΥΝ να πάρουμε μέτρα. Κάθε μήνα έρχεται κάποιος ευρωπαίος να κάνει έλεγχο. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε άλλο.
    Κι όμως, ο ευτραφής αλλά αργόστροφος πρωθυπουργεύων απαντά:
    ‘’αφήστε τα για αργότερα!!!
    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ??
    Πτωχεύαμε, ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ!! και αδιαφορούσαν σαν να περίμεναν(ήθελαν?) τη χρεοκοπία???
    Είναι να τρελαίνεται κανείς διαβάζοντας και ζώντας τα γεγονότα εκείνης της εποχής. Ο Πρωθυπουργός αδιαφορεί στην χρεοκοπία που έρχεται, ο Σαμαράς ‘’κάνει’’ πως δεν άκουσε και ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ να εκφράσει την γνώμη του, ενώ όλοι τους σχεδόν οι ομοϊδεάτες, ‘’βγάζουν’’ τα μαύρα βρώμικα λεφτά τους στο εξωτερικό και κανείς από την κυβέρνηση δεν λέει μια κουβέντα στο λαό. Ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης και κάθε τυχάρπαστος πολιτικάντης υπουργεύων και μη , διορίζει αφειδώς ‘’ψήφους’’ και ο ράθυμος ‘’εκτελεστής’’ των αμνών υπογράφει χωρίς δισταγμό, χωρίς περίσκεψη, χωρίς φιλότιμο και χωρίς εθνική συνείδηση γι το που θα βρούμε λεφτά να τους πληρώσουμε, για το που πάει η χώρα ?.
    ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ???
    Να γίνουν εκλογές, να κερδίσει ο Παπανδρέου, να του χρεώσουνε τη χρεοκοπία της χώρας και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να διπλασιάσουν αυτοί τα ΜΑΥΡΑ ΄Η, ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ???
    Δηλαδή όλοι αυτοί που φώναζαν εναντίον του Παπανδρέου, που ‘’οργίζονταν’’ που ‘’έκλαιγαν’’ το έκαναν από στενοχώρια επειδή δεν πτωχεύσαμε?
    ΔΙΠΛΟ το βρώμικο παιχνίδι:
    1. Είτε πτωχεύουμε και ‘’θησαυρίζουμε’’ , είτε τα ‘’ρίχνουμε’’ όλα στον Παπανδρέου και τον ρίχνουμε.
    2. Και αφού δεν πτωχεύσαμε, έριξαν τον Παπανδρέου, ήλθαν πάλι στην εξουσία και εξακολουθούν ούτε να πληρώνουν, ούτε να τιμωρούνται για όσες παρανομίες έκαναν, ούτε να φέρνουν τα λεφτά τους πάλι και να εξηγούν που τα βρήκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή