Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Βενιζέλος προς ακολούθους του: «Το ΠΑΣΟΚ είμαι Εγωωωωωωωωω!!!»

benny_14092014.jpg

Το ρεπορτάζ του Βασίλη Νέδου, πέρα της παραίτησης Σαχινίδη από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει και τις "οδηγίες" (πες το εντολές ντε) που έδωσε ο Βενιζέλος στην ομάδα του για την πορεία προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, όσο εκείνος θα βρίσκεται στην συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Ειδικότερα:......
"Δεδομένου ότι o κ. Βενιζέλος θα επιστρέψει στην Ελλάδα στα τέλη Σεπτεμβρίου, προχθές το βράδυ προήδρευσε μιας σύσκεψης στενών συνεργατών του (Π. Κουκουλόπουλος, Λ. Γρηγοράκος, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, Δ. Καρύδης, Χρ. Πρωτόπαπας κ.ά.), στους οποίους άφησε κάποιες γενικές κατευθύνσεις για τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να δρομολογήσει τις διαδικασίες ως προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης. Οι συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησαν στον κ. Βενιζέλο ότι για τις τρεις ομάδες που επιθυμεί να καταρτίσει ενόψει του συνεδρίου έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον περί τα 300 άτομα, ως εκ τούτου θα πρέπει να ξεκινήσει μια αρχική διαλογή, προκειμένου να αξιοποιηθούν άπαντες. Στις αρχές Οκτωβρίου και αφού ο κ. Βενιζέλος επιστρέψει από τις ΗΠΑ, θα ανακοινώσει τη συντονιστική επιτροπή των κινήσεων και της «Ελιάς» για να προχωρήσει η οργανωτική προσπάθεια του συνεδρίου. Επίσης, ο ίδιος όσο και στελέχη του ΠΑΣΟΚ (υπουργοί, πρώην και νυν βουλευτές κ.ά.) θα κάνουν εξορμήσεις ανά την Ελλάδα, προκειμένου να προετοιμάσουν για το συνέδριο".

Epikairo: Η Δημοκρατική Παράταξη είναι ο Βενιζέλος. Εκεί αρχίζουν και εκεί τελειώνουν όλα. Το ΠΑΣΟΚ στα χέρια του Βενιζέλου έχει μετατραπεί σε μια άσκηση δοκιμαστικών εντολών, μιας και σε επίπεδο κυβέρνησης ισχύει η "εντολή Σαμαρά". "Γενικές κατευθύνσεις για τον τρόπο που επιθυμεί να δρομολογήσει". Ποιο ξεκάθαρη ένδειξη ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς την έγκριση του ηγεμόνα δεν υπάρχει. Καμία οργανωτική αυτονομία, καμία πρωτοβουλία από τα κάτω, παρά μόνο η λογική των "επιτροπών" και των "εκλεκτών", οι οποίοι θα περάσουν από την αξιολόγηση του Ενός.

Τέτοια ρεπορτάζ τι επιβεβαιώνουν; Ότι το "χωρίς ηγεμονισμούς και μικρομεγαλισμούς" σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον Ένα Ηγεμόνα και κανείς δεν δικαιούται να είναι εξίσου μεγάλος όσο αυτός. Και απόδειξη της ψυχοπαθολογίας του Βενιζέλου και το πως εκείνος αντιμετωπίζει θεσμούς και αξιώματα που αυτός κατέχει, είναι το παρακάτω screenshot από Δελτίο Τύπου του ΥΠΕΞ:

benny_20092014.png

Σε κάθε εισαγωγή παραγράφου αναφέρεται το όνομά του, ενώ δύο φορές αναφέρεται ολάκερο το αξίωμά του, ότι είναι Αντιπρόεδρος και ΥΠΕΞ. Κυκλοφορεί μια φήμη ότι εκείνος επί της ουσίας γράφει τις ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ. Μήπως αυτό το "χούι" μεταφέρθηκε και στο ΥΠΕΞ, του οποίου την ανακοίνωση πρέπει να βλέπουν οι ξένοι διπλωμάτες και να γελούν;

Το "ΠΑΣΟΚ είμαι εγώ και μόνο εγώ", αυτή είναι η ιδεολογία του Βενιζέλου, η οποία έχει καταπιεί κάθε διαδικασία, κάθε αξία, κάθε συμμετοχή, κάθε διαβούλευση. Για να μετέχεις στο κόμμα του Βαγγέλη, ή θα πρέπει να σηκώνεις το χέρι ή να προσκυνάς. Σε όσους τους αρέσει αυτό, ας πορευτούν μαζί του. Το ευτυχές είναι ότι αποτελούν και θα αποτελούν μια μειοψηφία, πολύ μικρή μειοψηφία..
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου