Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Το αμίλητο νερό κατάπιαν τα αριστεροδεξιά "παπαγαλάκια" για τα οικονομικά των άλλων κομμάτων..



Θα μας πει κάποιος που βρίσκει ο ΣΥΡΙΖΑ τα εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύει για συνεχείς εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, για πολυτελή και πολυμελή ταξίδια του Τσίπρα και στελεχών του ανά τον κόσμο, για δαπανηρές εκδόσεις, για γραφεία που ανοίγουν το ένα μετά το άλλο, για νέα έντυπα και δικτυακές εφημερίδες που δημιουργεί, για έντυπα που ενισχύει, για μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων που απασχολεί κλπ..???.
Με την ευκαιρία των ελέγχων που γίνονται στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ δεν θα ήταν καλό να μάθουμε και τους χρηματοδότες και των υπολοίπων κομμάτων...???
Η δεν θέλουν να μάθουμε τα ...εσωτερικά τους..??
Καλά το ΚΚΕ θα κτίσει τείχη για να μην μπουν ελεγκτές...
Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατρία για ποιό λόγο δεν ανοίγουν τα κιτάπια τους στην κοινή γνώμη..??
Ο Χατζηνικολάκης, που κόπτεται για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ γιατί κάνει την... πάπια, όταν πρόκειται να αναφερθεί στα οικονομικά των άλλων κομμάτων...
Μήπως υπάρχει αδιαφανής χρηματοδόπτηση των εντύπων και σταθμών του με χρήματα του ελληνικού λαού, μέσω των κομμάτων...??
Με απώτερη υπόσχεση για...το χάρισμα του Alter..??
Μήπως κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον βιντεοκομιστή Θέμο, που ξαργυρώνει την ασυλία που του προσφέρει ο Σαμαράς για την καραμπινάτη φοροδιαφυγή των 5.000.000 ευρώ, με υποστήριξη στη ΝΔ και στον ίδιο τον πρωθυπουργό..??
Αναρωτιέμαι...!!!

Με την ευκαιρία να σημειώσω τις στενές σχέσεις του Κόκκαλη και της Ιντρακόμ με τον...ΣΥΡΙΖΑ...
Ανάλογη με την σχέση του ΚΚΕ με τον...Γερμανό...
Είναι γεγονός πως ο Τσίπρας έχει συναντηθεί, επανειλλημμένως με τον Κόκκαλη και τα έχουν βρει...
Θυμηθείτε την υποστήριξη του Τσίπρα στην Βουλή στην εταιρεία Deutsche Aeolia και στην καταγγελία του πως δεν χρηματοδοτείται από τα κοινοτικά κονδύλια..
.
Μάθετε, λοιπόν, πως η ελληνική εισηγμένη Alpha Grissin Infotech ανακοίνωσεπρος το ΧΑ ότι «η ανώνυμη εταιρεία συστημάτων υποστήριξης ηλεκτρονικών εφαρμογών και αξιοποίησης ακινήτων με διακριτικό τίτλο Αλφα Γκρίσιν Ινφοτεκ Α.Ε. σε συνέχεια των από 18.10.2007 και 26.10.2007 ανακοινώσεών της γνωστοποιεί ότι προχώρησε, από κοινού με τη Deutsche Bank AG, στη σύσταση νέας ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία Deutsche Αeolia Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας ΑΕ και διακριτικό τίτλο Deutsche Αeolia Α.Ε., με ποσοστά συμμετοχής 20% και 80% αντίστοιχα και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο εξήντα χιλιάδες ευρώ. Σκοπός της νέας εταιρείας είναι η ανάπτυξη και εκμετάλλευση μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας».

Το μυστικό που βρίσκεται...???
Στην Αλφα Γκρίσιν Ινφοτέκ ΑΕ συμμετέχει με μεγάλο ποσοστό η Ιντρακόμ Κατασκευές του Σωκράτη Κόκκαλη...
Πως είπατε...???

Αυτά δεν θέλουν να μαθευτούν τα αριστεροδέξια "παπαγαλάκια" τύπου Χατζηνικολάκη και ασχολούνται με τα...οικονομικά του ΠΑΣΟΚ...
Με ευθύνη, τεράστια, του Μπένι, βέβαια, που γνωρίζει και δεν...μιλάει...
Το μόνο που τον καίει είναι ο..ΓΑΠ....
Περαστικά του...


Χ.ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου