Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Τιμητικές διακρίσεις σε Κώστα Δουβαλίδη και Χαράλαμπο Σδρόλα


Με την επίδοση τιμητικής πλακέτας στον Δραμινό πρωταθλητή Κώστα Δουβαλίδηκαι τον προπονητή του Χαράλαμπο Σδρόλα, συνοδεύτηκε η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δράμας το μεσημέρι της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου.

Η επίδοση έγινε από τον Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη. Ο Δραμινός πρωταθλητής όπως και ο προπονητής του χειροκροτήθηκαν με θέρμη από το σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς εκπροσώπησαν επάξια την πόλη μας και την χώρα μας, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου..........

Η τελετή επίδοσης των αναμνηστικών διακρίσεων αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στον Δραμινό πρωταθλητή του Στίβου που για ακόμη μία φορά πραγματοποίησε υψηλότατες επιδόσεις αγωνιζόμενος με μεγαθήρια του παγκόσμιου στίβου.

Σε ότι αφορά την τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε με 38 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Ειδικότερα αποφασίστηκε η σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής προκειμένου να διοργανωθούν όσο γίνεται καλύτερα οιεκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Δράμας το 2013.

Ακόμη το Δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την προώθηση σχετικού αιτήματος από τον Δήμο Δράμας για την παραχώρηση του πρώην ΚΕΓΕ έκτασης 142 στρεμμάτων για την δημιουργία σύγχρονου πάρκινγκ βαρέων οχημάτων και λεωφορείων και χώρου στέγασης υπηρεσιών του Δήμου. Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε να γίνει η απαραίτητη αδειοδότηση των Παιδικών Χαρών στα όρια του Δήμου Δράμας προκειμένου αυτές να εναρμονιστούν με τις επιταγές της σχετικής νομοθεσίας που ισχύει από το 2009 και η οποία ορίζει τις προϋποθέσεις καταλληλότητας.

Ακόμη εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης για τη λειτουργική αναβάθμιση συστήματος συλλογικής εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών ή και άλλων προϊόντων και τέλος αποφασίστηκε η παραχώρηση της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου στην Ακαδημία των Πολιτών κάθε Πέμπτη μετά τις 5μ.μ. για τη δημιουργία Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στη Δράμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου