Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Πανελλήνιοι Αγώνες Συνθέτων Στο Δημοτικό Στάδιο Της Δράμας το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουλίου


Με την οικονομική στήριξη του Δήμου της Δράμας  διοργανώνεται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο της Δράμας. Πρόκειται για αγώνες....
δεκάθλου εφήβων, επτάθλου νεανίδων,  δέκα χιλιόμετρα εφήβων, και εξάθλου, πεντάθλου παμπαίδων και παγκορασίδων.   Ήδη ο Δήμος Δράμας έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο προκειμένου να  διεξαχθεί  το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αγώνες αυτού του επιπέδου έχουν να φιλοξενηθούν πολλά χρόνια στην πόλη μας και αποτελούν πρόκριμα ώστε στο μέλλον να φιλοξενηθούν και άλλοι πανελλήνιοι αγώνες.
      Σε κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Ιουλίου, από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θόδωρο Μπέσσα, τον Δημοτικό Σύμβουλο υπεύθυνο σε θέματα αθλητισμού Γιάννη Μυστακίδη και το προπονητή Στίβου Στέλιο  Κουρομιχελάκη   τονίσθηκε ότι «το δυναμικό της πόλης μας μπορεί να οργανώσει πετυχημένες και μεγάλες διοργανώσεις όπως βέβαια έχει αποδείξει στο παρελθόν».
    Επισημαίνεται  τέλος ότι η Δημοτική Αρχή έχει θέσει σε προτεραιότητα την αναβάθμιση όλων των αθλητικών χώρων της πόλης από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της και πέραν των υπολοίπων  έργων που γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο, σύντομα θα υλοποιηθεί και η ανακατασκευή των αποδυτηρίων.
      Ο  Δήμος Δράμας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ καλούν όλους τους Δραμινούς και Δραμινές να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους αγώνες.   


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου