Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Χρήστος Αηδόνης Μήνυμα Για Τις Πανελλαδικές Εξετάσεις


Ο Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τ. υφυπουργός Υγείας κ. Χρήστος Αηδόνης με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα:
Για μια ακόμη χρονιά οι απόφοιτοι των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων καλούνται να διεκδικήσουν μέσα από τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων μια θέση στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα..............

Το ζητούμενο και σε αυτές τις εξετάσεις είναι η επιθυμητή επίδοση, που θα τους διασφαλίσει την πολυπόθητη θέση στη Σχολή της αρεσκείας τους και κατ΄ επέκταση μπορεί να ισοδυναμεί, με ένα «εισιτήριο» για μια πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
Απαιτείται από τους μαθητές αλλά και τις οικογένειές τους σωστή διαχείριση των σωματικών και ψυχικών τους αποθεμάτων, ενώ επιβάλλεται η αποφυγή άγχους που αποτελεί κακό σύμβουλο για μια επιτυχημένη προσπάθειας.
Με φροντίδα και κατανόηση, καλούμαστε όλοι, να συμβάλουμε δημιουργικά στην προσπάθειά τους, να συμπαρασταθούμε έμπρακτα στον αγώνα τους, εκφράζοντάς τους την αμέριστη αγάπη μας, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του αποτελέσματος,
Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και μαθήτριές μας.
Από το γραφείο τύπου Βουλευτή Χρήστου Αηδόνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου