Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ Αυτή Τη Στιγμή Ο Κ. Τσίπρας Αποδεικνύεται Ότι Αποτελεί Έναν Μεγάλο Πολιτικό Τυχοδιώκτη


Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δράμας και τ. Υφυπουργός Υγείας κ. Χρήστος Αηδόνης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξής του στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΤ3 στην εκπομπή των Ρενιέρη και Σπυρυδονίδη σήμερα Δευτέρα 14 Μαΐου, μεταξύ άλλων δήλωσε:
» Εάν τελικά καταλήξουμε στη λύση των εκλογών, θεωρώ ότι η νέα εκλογική αναμέτρηση θα οδηγήσει τη χώρα σε μια οικονομική περιπέτεια με απρόβλεπτες συνέπειες.................
Οι φόβοι μου έχουν να κάνουν με την ακυβερνησία που περνάει η χώρα αυτές τις μέρες, με αποτέλεσμα να μη δουλεύει η διοικητική μηχανή και να έχουν παραλύσει όλες οι διαδικασίες που στοχεύουν ώστε να ικανοποιηθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι.
Η χώρα βιώνει συνθήκες οικονομικού πολέμου και δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει χρόνο, γιατί θα συσσωρεύσει προβλήματα, πράγμα ιδιαίτερα επικίνδυνο μιας και η πιθανότητα της χρεοκοπίας δεν έχει απομακρυνθεί με ασφάλεια.
Παρακολουθώντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρατηρώ μια διγλωσσία που δείχνει ότι δεν έχουν σταθερή πολιτική για την οικονομική αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Στην πρώτη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές όπως απεικονίζεται στην επιστολή του κ.Τσίπρα προς τους Ευρωπαϊους δανειστές μας, αναγράφεται σαφέστατα στο τέλος του κειμένου το αίτημά τους για επανεξέταση των όρων του μνημονίου. Έτσι την ίδια στιγμή που ο κ.Τσίπρας ζητά από τον κ.Σαμαρά και τον κ.Βενιζέλο να καταθέσουν δήλωση μετάνοιας είναι ο πρώτος που στέλνει μέσα από την επιστολή του αυτή, δήλωση μετάνοιας ενυπόγραφα.
Είναι σαφές λοιπόν, ότι παίζεται πολιτικό παιχνίδι στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών.
Είναι πολύ εύκολο να βρίσκεσαι σε καταφύγιο άρνησης και να ασκείς αντιπολίτευση ενώ είναι  δύσκολο να είσαι μακριά από την ευθύνη.
Διάβασα επίσης με μεγάλη προσοχή την επιστολή του κ.Αλαβάνου που αναφέρει ξεκάθαρα ότι το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας δεν έχει απομακρυνθεί
Ένα κόμμα που έχει λάβει ηχηρή εντολή και αποτελεί σήμερα την αξιωματική αντιπολίτευση, δεν μπορεί να απουσιάζει από το σχηματισμό Κυβέρνησης και από οποιαδήποτε δημοκρατική λύση ιδιαίτερα όταν συμφωνεί με τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.
Εφόσον η βασική προϋπόθεση όλων των κομμάτων που πιστεύουν οτι η λύση του προβλήματος θα βρεθεί στην Ευρωπαϊκή κατεύθυνση της, αν τελικά πάμε στη λύση των εκλογών ο κ.Τσίπρας θα είναι το πρόβλημα και δεν έχει αναλάβει ποτέ τη δική του ευθύνη.
Είμαι οπαδός της Κυβερνητικής λύσης. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πρεπει να υπάρξει Κυβερνητική λύση , η χώρα δεν μπορεί να αφεθεί στον τυχωδιοκτισμό κανενός. Αυτή τη στιγμή ο κ.Τσίπρας αποδεικνύεται οτι αποτελεί έναν μεγάλο πολιτικό τυχοδιώκτη..»
 Από το γραφείο τύπου Χρήστου Αηδόνη
Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δράμας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου