Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

NΔ : ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Υπερψηφίζει η Νέα Δημοκρατία επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, καθώς όπως υποστηρίζει αυτό επιβάλλουν οι κρίσιμες περιστάσεις που διέρχεται η χώρα. Σύμφωνα με τον εισηγητή της ΝΔ κ. Κωστή Χατζηδάκη σκοπός την ώρα αυτή είναι... 
η ομαλή λειτουργία της οικονομίας και των θεσμών, προκειμένου να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό η ρύθμιση της ανταλλαγής των ομολόγων, η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και η διενέργεια των εκλογών.

«Θα στηρίξουμε, λοιπόν, τις διατάξεις που συμφωνούμε και θα αντιταχθούμε σε διατάξεις που θεωρούμε επιβλαβείς, παρουσιάζοντας φυσικά τις δικές μας αντιλήψεις. Ιδιαίτερα για θέματα που είναι κοινωνικά ευαίσθητα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βασικά σημεία τοποθέτησης του εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή, κ. Κωστή Χατζηδάκη, για το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, που συζητείται στη Βουλή των Ελλήνων:

Το νομοσχέδιο αυτό, όπως μαρτυρεί και ο τίτλος του, είναι πολυθεματικό. Επιχειρεί να αντιμετωπίσει ζητήματα που σε κάποιες περιπτώσεις σχετίζονται με υποχρεώσεις απέναντι στην Τρόικα και σε κάποιες άλλες συνδέονται με την καθημερινότητα της δημόσιας διοίκησης και της οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου