Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Η Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αρκάς και η Χούντα…


Φωτογραφία του χρήστη ARKAS -The Original Page.


Στον χορό των επιθέσεων κατά του Αρκά μπήκε και η βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, η οποία -σε ανάρτησή της- τον χαρακτήρισε «νοσταλγό της Χούντας».
Να υπενθυμίσουμε ότι, εδώ και καιρό, ο Αρκάς επανειλημμένα δέχεται πυρά «εξ αριστερών», λόγω σκίτσων τα οποία σατιρίζουν και ασκούν κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ…

Σε ανάρτησή της στο Facebook, λοιπόν, η κυρία Κασιμάτη σχολίασε δύο πρόσφατα σκίτσα του Αρκά, ο οποίος εμπνέεται από τη σκακιέρα και τα πιόνια της, και σημείωσε ότι ο Αρκάς είναι «απροκάλυπτος νοσταλγός παλατιανών πραξικοπημάτων και της Χούντας των Συνταγματαρχών».
Γράφει ακόμα ότι «αναπολεί τη Δικτατορία, την αναπαριστά συνειδητά ή υποσυνείδητα, και προτρέπει για μία ακόμα». Χαρακτηρίζει τέλος τη ΝΔ «ακροδεξιό κόμμα».
Η ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη έχει ως εξής:



Εννοείται ότι κάτι τόσο βαρύ, εναντίον του συγκεκριμένου σκιτσογράφου -ο οποίος δεν χρήζει δημοκρατικών συστάσεων- δεν θα έμενε ασχολίαστο. Η παρέμβασή της, λοιπόν, επικρίθηκε σφοδρά στα social media και πάρα πολλοί σχολίασαν το γεγονός ότι η Νίνα Κασιμάτη δεν δίστασε να συνυπάρξει με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά και Ηλία Κασιδιάρη, σε εκδήλωση.
Για την ακρίβεια, τον Δεκέμβριο του 2016, όχι μόνο συνυπήρξε, αλλά φωτογραφήθηκε, χωρίς να έχει πρόβλημα, δίπλα στα στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης. Ηταν τότε που ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, είχε επισκεφθεί τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη, όπως και το Καστελόριζο, και στην αποστολή συμμετείχε και η συγκεκριμένη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Θυμηθείτε τι είχε συμβεί, εδώ.
Ειδικά σε αυτό το περιστατικό στάθηκαν και οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας ότι η Νίνα Κασιμάτη, ειδικά έπειτα από αυτή τη φωτογραφία, δεν δικαιούται να ομιλεί περί χούντας, αφού είχε προλάβει να απαθανατιστεί με τους πραγματικούς νοσταλγούς της δικτατορίας.
Ταυτόχρονα, πάρα πολλοί οι οποίοι πόσταραν σχετικά με αυτό το θέμα, υπογράμμιζαν ότι «εκεί που νομίζεις ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση το τερμάτισε, διαπιστώνεις ότι ο κατήφορος τελειωμό δεν έχει!». Και συμπλήρωναν με νόημα ότι «έχουν ξεφύγει οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»…

Protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου