Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Γεννηματά και Παπανδρέου αποστόμωσαν μέσα σε λίγα λεπτά τον Τσίπρα!Επικοινωνιακό πατατράκ Τσίπρα ! 
Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Παπανδρέου «γκρέμισαν» την αλαζονεία και τα… αστειάκια του Αλέξη Τσίπρα για το Μνημόνιο και το .....
Καστελόριζο«Εγώ θα σας βγάλω από τα μνημόνια. Θα πάμε μαζί στο Καστελόριζο θα πάρουμε και τον Γιώργο μαζί», ήταν η ατάκα Τσίπρα σε Γεννηματά που «άναψε φωτιές»«Τη θηλιά στο λαιμό μας την έχεις βάλει εσύ, μας έχεις βάλει σε δυο καινούρια μνημόνια, δεν έχεις περιθώρια να τα λες αυτά…», του απάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παπανδρέου: «Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας» 
«Πλούσια» σε ειδήσεις ήταν η συνάντηση και τα…. απόνερά της του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά.
Ειδικότερα, η αρχή έγινε με την πολύ «έντονη» συνάντηση της κας Γεννηματά με τον Αλ. Τσίπρα, με εκατέρωθεν ατάκες- «φωτιά».
Ο διάλογος ήταν στον 
ενικό και αφού μίλησαν για τα παιδιά τους και τα σχολεία τους άρχισε η «μάχη».
Ο κ. Τσίπρας ρώτησε την κα Γεννηματά: «Πως πάμε;» για να πάρει την απάντηση: «Εντάξει, πάμε πολύ καλά». «Έχετε συνέδριο;», την ρώτησε και εκείνη απάντησε: «Έχουμε πολλή δουλειά με το συνέδριο. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα με μια βαλίτσα στο χέρι. Αλλά πάμε πολύ καλά. Διψάει ο κόσμος να μιλήσει επειδή επειδή έχουμε προβάλλει το σχέδιο Ελλάδα. Έχουν αγωνία για το πως θα πάρει μπρος. Θα μας πεις σήμερα. Αν και συναντιόμαστε κατόπιν εορτής».
«Εσύ έχεις χρόνο και γυρνάς όλη την Ελλάδα», της ανταπάντησε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «μας δίνεται ως χώρα ένας χρόνος χωρίς αυτή την πίεση μια ανάσα να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον της χώρας είναι καλό».
Και ήρθε το δεύτερο «καρφί» από την κα Γεννηματά: «Δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε, γιατί τη θηλιά στο λαιμό μας την έχεις βάλει».
Η απάντηση από τον κ. Τσίπρα ήταν επίσης καυστική: «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω. Θα πάμε μαζί στο Καστελόριζο θα πάρουμε και τον Γιώργο μαζί».
Η κα Γεννηματά δεν άφησε ούτε αυτό να πέσει κάτω λέγοντας: «Μας έχεις βάλει σε δυο καινούρια μνημόνια οπότε τώρα δεν έχεις περιθώρια να τα λες αυτά θα σε πάω στη Σύμη για να δεις πως πραγματικά χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας δεν υπάρχει περιθώριο για ψεύτικες ελπίδες δοκιμάστηκαν και τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις. Από εδώ και πέρα να δούμε τι θα κάνουμε».
«Από εδώ και πέρα υπάρχει ένας δρόμος, ο δρόμος της εξόδου από την κρίση», απάντησε ο πρωθυπουργός. Και μετά έκλεισαν οι κάμερες…
 Σαν μην έφτανε αυτό, ήρθε η «αποστομωτική» απάντηση στον Αλ. Τσίπρα και από τον πρώην πρωθυπουργό και επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργο Παπανδρέου, που απάντησε με «αιχμηρό» τρόπο μέσω twitter στα όσα είπε για τη… βόλτα στο Καστελόριζο με τον Γιώργο. 
Όπως έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ο Γ. Παπανδρέου: «Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης & εσύ μας φορτώσατε άλλα 5 χρόνια Οδύσσειας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου