Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

«Θύελλα» στο Twitter...από τη συνέντευξη Σημίτη στον ΣΚΑΪ...

«Θύελλα» στο Twitter από τη συνέντευξη Σημίτη στον ΣΚΑΪ - Τα αιχμηρά «χτυπήματα» των χρηστών  Τα αιχμηρά «χτυπήματα» των χρηστών...


Σάλος και στα social media​ προκλήθηκε από τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στις...

«Ιστορίες» του ΣΚΑΪ, με τα #istories και #Σημιτης, να είναι από τα πλέον δημοφιλή στο twitter και να έχουν γίνει πάρα πολλά σχόλια.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα «τιτιβίσματα» είναι ιδιαιτέρως επικριτικά για τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ από το στόχαστρο δεν ξεφεύγει η νυν κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και το ΠΑΣΟΚ. Επίσης στο επίκεντρο βρίσκεται και ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Στη συνέντευξη του ο Κώστας Σημίτης διατύπωσε το αίτημα για διεξαγωγή εκλογών καθώς όπως αναφέρει αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει καμία λύση. Ερωτώμενος για την δική του διακυβέρνηση αρνείται κάθε κατηγορία που του προσάπτουν. Ταυτόχρονα διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην πολιτική.  

Απαντώντας στον πρωθυπουργό, με αφορμή τη φράση του «αν οι υπουργοί μου εμπλέκονταν σε εξεταστικές, προανακριτικές, δεν θα γυρνούσα να κάνω το σοφό», ο κ. Σημίτης απάντησε ότι ο κ. Τσίπρας η «διαφθορά κοινωνικό φαινόμενο και για να ξεπεραστεί χρειάζονται προσπάθειες όσον αφορά τη δημόσια διοίκηση, τη δικαιοσύνη, τη λειτουργία της Πολιτείας, την παρέμβαση στην κοινή γνώμη. Η καταπολέμηση της δεν γίνεται με καταγγελίες. (…) Δεν γίνεται με εξεταστικές επιτροπές. Δεν γίνεται με εχθρότητα. Γιατί όποιος καλλιεργεί εχθρότητα παράγει εχθρότητα». 

Παρουσιάζουμε κάποια από τα πιο αιχμηρά "τιτιβίσμα" των χρηστών... 










Γ.Λ, newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου