Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Τη συμπαράσταση του Θεού ζητάει τώρα ο Τσίπρας…Ενώ ο πρωθυπουργός μετά μίας κουστωδίας  ευρύτερου Συριζαίικου περιβάλλοντος –λόγω της οικονομικής μας …ανέσεως–  ταξίδεψε στα Ιεροσόλυμα για την τελετή επίσημης παράδοσης του Ιερού Κουβούκλιου του Παναγίου Τάφου, στην Ελλάδα πίσω του αφήνει την εντύπωση ότι η χώρα αντιμετωπίζει τις διεθνείς συζητήσεις και συμφωνίες που η ίδια κάνει αναιρώντας και πλαστογραφώντας τις, ενώ μετά τις αποδέχεται εκ νέου σε ένα ρεσιτάλ πολιτικής  γελοιότητας νοοτροπίας  κλεφτοκοτάδων.
Στον απόηχο της νέας θεατρικής παράστασης Τσίπρα, που αυτή τη φορά είναι συντονισμένη με την χριστιανική ευλάβεια και ενώ η διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης καθυστερεί να ολοκληρώθεί με δική του ευθύνη, πτωχεύουν επιχειρήσεις με ότι τραγικό συνεπακόλουθο έχει αυτό, τινάζεται η αγορά στον αέρα ασφυκτιώντας λόγω capital controls που –θυμίζουμε– τη βραδιά που επιβλήθηκαν, ο κύριος Παππάς με πρωτοφανή για την 
μεταπολιτευτική ιστορία μας, κυνισμό ανακοίνωνε πανηγυρικά  ότι ξημερώνει μια καινούργια μέρα για την Ελλάδα!
Ταυτόχρονα, έρχεται η απανταχούσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις τραγικές επιπτώσεις στην οικονομία, στις επενδύσεις και στην εμπιστοσύνη, που θα φέρει η παράταση της διαπραγμάτευσης εως τον Ιούλιο.
Μέσα σε όλα αυτά, στον απόηχο του δράματος που προκαλεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο κίνδυνος απώλειας της εξουσίας, αμόλησε δημοσίως τις σοφίες του και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου: «Αυτοί οι τύποι (σ.σ ΔΝΤ) είναι αδίστακτοι, είναι οικονομικοί δολοφόνοι. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μπροστά μας κι άλλες αξιολογήσεις. Στις επόμενες θα μας ζητούν να δώσουμε τις γυναίκες και τα παιδιά;» … «Η Αριστερά δεν πρέπει να κόψει συντάξεις, ας το κάνει η Δεξιά αυτό, που το θέλει κιόλας…».
Πρόκειται για μία κυβέρνηση αδίστακτων ανθρώπων, με την οποία τα έχουμε δει όλα, μα όλα: Για την ακρίβεια, μας τύφλωσε κι από (ακρο) – αριστερά και από (ακρο) – δεξιά! Και που είμαστε ακόμη…
Αλίκη Χατζή-thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου