Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Είμαι με τον Πάνο τον Καμμένο

C18w5QRW8AAp0F0
Άκουσα με προσοχή και κατανόηση την τηλεφωνική παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην πρωϊνή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη την Τετάρτη. Το θέμα ήταν η δικαστική δίωξη δημοσιογράφου και εκδότη, με αφορμή σχόλια στη ραδιοφωνική εκπομπή των «Παραπολιτικών».
Ο Πάνος ο Καμμένος τα είπε μια χαρά. Δεν μπορεί, λέει, αυτοί οι δυο....
κύριοι να διασύρουν ένα 15χρονο παιδί, να το λένε τρομοκράτη, να λεν ότι πάει στα Εξάρχεια ενώ αυτό δεν έχει καν στη ζωή του ανεβεί στην Αθήνα! Αυτά είπε ο υπουργός και τον έπνιγε το δίκιο του. «Το παιδί μου προετοιμάζεται να πάει σε πανεπιστήμιο. Κι αν τον λένε τρομοκράτη, κανένα πανεπιστήμιο δε θα το θέλει, άσε δε που δε θα μπορεί να πάρει και βίζα!»
Δίκιο έχει ο άνθρωπος, κι όσοι δεν το βλέπετε είστε κοντόφθαλμοι. Πατέρας είναι κι ο Πάνος ο Καμμένος και θέλει το καλύτερο για το παιδί του. Δε θα το αφήσει εδώ στην Ελλάδα να σαπίσει, βεβαίως! Το παιδί πρέπει να πάει στην Αμερική κι είναι δραματικό το ενδεχόμενο να μείνει το παιδί στην Ελλάδα. Ποιος θέλει να μείνει στην Ελλάδα, όταν μπορεί να πάει στην Αμερική; Ποιος είναι τόσο κορόιδο; Και ποιοι είναι αυτοί οι δυο κύριοι των «Παραπολιτικών» που θα κόψουν το δρόμο του παιδιού του Πάνου του Καμμένου; Ποιοι είναι αυτοί που θα το καταδικάσουν να μείνει στην Ελλάδα αντί να πάει στην Αμερική να σπουδάσει;
Τι εννοείτε ότι ο Πάνος ο Καμμένος είναι κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης και συνέταιρος της εξουσίας; Το ξέρουμε, ναι, και; Α, το επιχείρημά σας είναι ότι είναι άκομψο ένας Υπουργός και κυβερνητικός συνεταίρος να διαλαλεί πόσο διακαώς επιθυμεί να μη σπουδάσει το παιδί του στην Ελλάδα αλλά στην Αμερική…
Μα τι χαζοί που είστε! Ο Πάνος ο Καμμένος είναι ένας πατέρας. Ένας πατέρας που θέλει το καλύτερο για το παιδί του. Ένας πατέρας που ξέρει ότι το συμφέρον του παιδιού του είναι να το απομακρύνει από την Ελλάδα, τη χώρα στην οποία υπουργός είναι ο Πάνος ο Καμμένος και φροντίζει να μαθαίνει στο φίλο του τον Αλέξη τον Τσίπρα να κυβερνά με το δεξί.
Στη θέση του, κι εσείς το ίδιο θα κάνατε.
Χριστίνα Ταχιάουprotagon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου