Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

«Ξεγύμνωσε» τον Τσίπρα ο Ράμφος! Δεν σκέφτεται την κοινωνία, αλλά τη διατήρηση της εξουσίας


«Έχουμε ανάγκη από παραμύθια οπότε κάνουμε λάθος επιλογές. Πρέπει να δούμε γιατί έχουμε την ανάγκη τροφοδοσίας από παραμύθια», ανέφερε ο φιλόσοφος και συγγραφέας Στέλιος Ράμφος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.
«Χρειάζεται μια κατανόηση του ....
ποια είναι τα μεγάλα προβλήματα στη χώρα, ένας πολιτικός που θα σπάσει τις νοοτροπίες και θα νοήσει τον εαυτό του ως μέρος της αρρώστιας. Ο κ. Τσίπρας είναι ένας πολιτικός που η ασθένειά του συντονίζεται με την αρρώστια του λαού», είπε ο Στέλιος Ράμφος μιλώντας για τον πρωθυπουργό στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
Ο φιλόσοφος τόνισε ότι
«η κυβέρνηση δεν έχει σαν προσανατολισμό την κοινωνία, αλλά τη διατήρηση της εξουσίας και αυτό είναι ο προνομιακός δρόμος να μπει μία χώρα σε παρακμή».
Μιλώντας για την διαφθορά ανέφερε: «Τα προβλήματα της διαφθοράς δεν έχουν τόσο να κάνουν με πόσα χρήματα παίρνει κανείς από κάποιον, η θεμελιώδης μορφή της διαφθοράς είναι η επιμονή στην εξουσία».
«Έχουμε ανάγκη από παραμύθια οπότε κάνουμε λάθος επιλογές. Πρέπει να δούμε γιατί έχουμε την ανάγκη τροφοδοσίας από παραμύθια», σημείωσε με νόημα.
 http://thecaller.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου